Bölgesel antrenman programı önerebilir misiniz?

Reaksiyon skoru
16
6 aydır full body çalışıyorum bölgesel antrenmana geçicem program önerebilir misiniz??Bölgesel yerine ppl’e geçmek daha mı mantıklı olur 5-6 gün gidiyorum spora.

Kendine göre bir split program uygulayabilirsin haftalık set sayısına önem vermen yeterli. PPL hakkında pek bilgim yok ancak yapan arkadaşlarım var, hemen hemen aynı verimi alıyoruz diyebilirim. Göğüs+arka kol/Sırt+ön kol/omuz/bacak olmak üzere 4 gün çalışıyorum cuma günü dinlenip cumartesi eksik bölgelerim için set sayısını tamamlıyorum ve esneme yapıyorum. PPL yapan arkadaşlarımın tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum ancak onlar da benim gibi haftalık set sayısı tamamlamaya çalışıyorlar. Hangi programı sürdürebilirsen en iyi program odur.

Kendine göre bir split program uygulayabilirsin haftalık set sayısına önem vermen yeterli. PPL hakkında pek bilgim yok ancak yapan arkadaşlarım var, hemen hemen aynı verimi alıyoruz diyebilirim. Göğüs+arka kol/Sırt+ön kol/omuz/bacak olmak üzere 4 gün çalışıyorum cuma günü dinlenip cumartesi eksik bölgelerim için set sayısını tamamlıyorum ve esneme yapıyorum. PPL yapan arkadaşlarımın tam olarak nasıl çalıştığını bilmiyorum ancak onlar da benim gibi haftalık set sayısı tamamlamaya çalışıyorlar. Hangi programı sürdürebilirsen en iyi program odur.
Eksik setten kast ettiğin nedir acaba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni konu açtım ona bakarmısın göğüs triceps programıyla ilgili

Eksik setten kast ettiğin nedir acaba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni konu açtım ona bakarmısın göğüs triceps programıyla ilgili
Eksik setten kastım örneğin 20 set yapmak istediği bir bölgenin 15-16 setini yaptıysa o gün eksik olan 4 seti yapıyor fazlasını yapmıyor.

6 aydır full body çalışıyorum bölgesel antrenmana geçicem program önerebilir misiniz??Bölgesel yerine ppl’e geçmek daha mı mantıklı olur 5-6 gün gidiyorum spora.
bence ppl daha etkili. en azından ben daha fazla hissediyordum. her gün 1 bölge çalışacak şekilde çalışmak bence saçma çünkü bir bölgeyi tekrar nerdeyse 1 hafta sonra çalışacaksın. push pull legs ile her bölgeyi haftada iki gün çalıştırabilirsin.

Geri