Bonus puanları nasıl harcanır?

Cagdas5389

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
918
elimde 3K puan var ve birkaç sorum var

hesabıma örneğin 5000 tl olsa 8000lik ürün alabiliyor muyum puanla beraber? yoksa puan ayrı bakiye ayrı olarak mı geçiyor alışverişlerde

iyzicoya yatırıp nakite çevirme vs. çalışıyor mu

1. Sorun: Evetr kullanabilirsin, bonusu fiyattan düşüp kalanını kredi kartına yansıtıyor. (Bakiye vs yansıtmıyor.)
2. Dikkat Etmen Gereken: Bonus İş Yeri olduğundan emin ol, trendyol bile olsa bazen bonus işyeri olmadığı için bonus alanı açılmayabiliyor bunun için alanı 2 kez kontrol et otomatik düşme gibi bir durum söz konusu değil sen "bonustaki bakiyemi" kullan demezsen bonusu kullanmıyor.

Nakit çevirme kısmını ben bilmiyorum ama banka bu konuda çok katı böyle bir durumu fark ederse bankadan tamamen men yemene sebep olabilir. Ek olarak akaryakıt istasyonlarında vs geçiyor normal nakit gibi kullanabilirsin.

1. Sorun: Evetr kullanabilirsin, bonusu fiyattan düşüp kalanını kredi kartına yansıtıyor. (Bakiye vs yansıtmıyor.)
2. Dikkat Etmen Gereken: Bonus İş Yeri olduğundan emin ol, trendyol bile olsa bazen bonus işyeri olmadığı için bonus alanı açılmayabiliyor bunun için alanı 2 kez kontrol et otomatik düşme gibi bir durum söz konusu değil sen "bonustaki bakiyemi" kullan demezsen bonusu kullanmıyor.

Nakit çevirme kısmını ben bilmiyorum ama banka bu konuda çok katı böyle bir durumu fark ederse bankadan tamamen men yemene sebep olabilir. Ek olarak akaryakıt istasyonlarında vs geçiyor normal nakit gibi kullanabilirsin.
kalanını kredi kartına yansıtıyor derken bende banka kartı var aynı işlem banka kartlarında da geçerli mi?

ben carrefourdan sigara alıyorum genelde hepsiburada incehesap gibi yerlerde de çalışıyor puanı kullanıp üstünü karttan ödeyebilirsin problem olmaz

ben carrefourdan sigara alıyorum genelde hepsiburada incehesap gibi yerlerde de çalışıyor puanı kullanıp üstünü karttan ödeyebilirsin problem olmaz
bu kalanını karttan çek mevzusu banka kartındada geçiyor değil mi? çünkü monitör alacağım 10K civarına

Eğer site-işyeri bonusu kullanmana izin veriyorsa 8000tl tamamı çekilir 5000tl senden gider 3000 de bonusun eksilir yani birleştirip tek alışverişte kullanabilirsin.

İyzicoya aktarma mümkün fakat kampanyaya göre değişiyor bende sadece defactoya özel bonus vardı mesela o olmuyordu. Akbank'ın bazı kampanya sonunda verdiği chip paralarda dönüştürülemiyordu. Yani o puanı nereden ne için kazandığına göre değişir ama teknik olarak mümkün, kendim de çok kez yaptım.

(iyzico işinin olması için kartın kesinlikle kredi kartı olması lazım banka kartları olmuyor)

bu kalanını karttan çek mevzusu banka kartındada geçiyor değil mi? çünkü monitör alacağım 10K civarına
geçer kral elden alacaksan ilk başta bonusu kullanıcam diyorsun bonusları bi tur çekiyor sonra kalanını karttan çekiyor onlineda zaten altta yazı çıkar bonus kullanmak istiyorum diye onu işaretleyip kalanını yine karttan ödersin

Geri