Yeni aldığmı taktım eskisinde psudan bir kablo çıkardım ismini bilmiyodum ama ssd giriyodu ona taktın başta pc almadı sonra ordan çıkardım eskisini taktım geri açmayı denedim anakartta boot ışığı yandı flsahla bios a girdim flası seçince böyle dediYeni aldığın ssd ye windows mu kuruyorsun şuanda?
Önceki sata yenisi m2 mi m2ler anakarta takılıyorYeni aldığmı taktım eskisinde psudan bir kablo çıkardım ismini bilmiyodum ama ssd giriyodu ona taktın başta pc almadı sonra ordan çıkardım eskisini taktım geri açmayı denedim anakartta boot ışığı yandı flsahla bios a girdim flası seçince böyle dedi
Dediğini tam anlayamadım fakat eğer eski ssd yi taktısan bios dan boot yerinden windows boot manageri en üste almalısın eski windowsu açmak için eğer yeni ssd ye windows kurucaksan bilgisayarın yeniyse uefi windows yazdırıcaksın sonra bios ayarlarından secure bootu kapatıp uefiyi açıcaksınYeni aldığmı taktım eskisinde psudan bir kablo çıkardım ismini bilmiyodum ama ssd giriyodu ona taktın başta pc almadı sonra ordan çıkardım eskisini taktım geri açmayı denedim anakartta boot ışığı yandı flsahla bios a girdim flası seçince böyle dedi