Neler Yeni

Borsa ve günlük kullanım için laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Tuncay
Durum açık açık belli ayrıca nasıl fark yok minimum %6-10 arasında fark var ? Bu kadar bilgin yoksa zorlama kardeşim.
Seninle tartışmayacağım. Ayrıca bu konularda bilgiliyim. Karşındaki insanları tanımadan küçük görmeye kalkma.

Farex

80+ Silver
Bu modelin işlemcisi 1355u ve u serisinin performansı biraz düşük diyorlar ama uzun süre dayanacak bir işlemciyse bunu alırım
İlk önce sana şunu sorayım performans mı önemli yani işlemcinin gücü mü önemli pil mi önemli yoksa ekran mı önemli yani senin için enn önemli şeyi söyle net cevap vereyim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Tuncay
İlk önce sana şunu sorayım performans mı önemli yani işlemcinin gücü mü önemli pil mi önemli yoksa ekran mı önemli yani senin için enn önemli şeyi söyle net cevap vereyim.
Benim için performans ve verimlilik önemli.

Farex

80+ Silver
Seninle tartışmayacağım. Ayrıca bu konularda bilgiliyim. Karşındaki insanları tanımadan küçük görmeye kalkma.
Hayır bazı şeyleri iddia ediyorsun ama doğrular niteliği yok performans olarak %6-10 performans az değil. Bu kadar bilgin yoksa fanboyluk yapacaksan yazma bu tür konulara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Tuncay
Özür diliyorum, bana cevap yazdın zannettim.

CharlesPolat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Tuncay
Hayır bazı şeyleri iddia ediyorsun ama doğrular niteliği yok performans olarak %6-10 performans az değil. Bu kadar bilgin yoksa fanboyluk yapacaksan yazma bu tür konulara.
Tamam kardeşim, en iyi sen biliyorsun. Bu ne agresiflik anlamadım ki.

Jakayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
brk
Benim için en önemlisi performans
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD işlemcilere bu kadar karşı olmayın. :) Gayet verimli ve güçlü işlemciler. Neyse, UHD Graphics yerine XE Graphics daha iyi olur, doğru. O zaman şu laptoba bir göz atın derim: https://www.n11.com/urun/acer-swift...inux-dizustu-bilgisayar-53968233?magaza=vesam

AMD işlemcilere bu kadar karşı olmayın. :) Gayet verimli ve güçlü işlemciler. Neyse, UHD Graphics yerine XE Graphics daha iyi olur, doğru. O zaman şu laptoba bir göz atın derim: https://www.n11.com/urun/acer-swift...inux-dizustu-bilgisayar-53968233?magaza=vesam
Buna da bakıcam şimdi

Farex

80+ Silver
Benim için en önemlisi performans
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi

Buna da bakıcam şimdi
Performans ise İntel bakacaksın kardeşim. Diğer arkadaşlar biraz boş yapmış yok soba cart curt ben babama işyeri için i7-12 nesil ultrabook aldım sorunsuz ısınma derdi yok performans tavan. Sana attığıma bak derim.

Jakayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
brk
Performans ise İntel bakacaksın kardeşim. Diğer arkadaşlar biraz boş yapmış yok soba cart curt ben babama işyeri için i7-12 nesil ultrabook aldım sorunsuz ısınma derdi yok performans tavan. Sana attığıma bak derim.
Hangisi tekrar link atabilirmisiniz dediğimi gibi performans iyi olmalı ilerleyen zamanlar da donanımı çok geri düşmemesi lazım kasma donma vs olmamalı

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Bay fahare
Bütçe sorunu yoksa maç al geç şarj konusunda üzmez (borsadan kasıt sade arada sırada bakma şarj odaklı olduğunu var sayıyorum hesap kitap içeren ağır işler içeriyorsa biraz üzer)

Jakayy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
brk
Bütçe sorunu yoksa maç al geç şarj konusunda üzmez (borsadan kasıt sade arada sırada bakma şarj odaklı olduğunu var sayıyorum hesap kitap içeren ağır işler içeriyorsa biraz üzer)
Mac istemiyorum Windows’a yatkınım

Top Bottom