ASELS
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 711
Kusura bakmayın, bazı konuları ben dilencilik veya boş/beleş tipler için açılmış konular olarak görüyorum. Alınan alınsın, gücenen gücensin, bana göre durum bu.
Millet üç kuruşa olmadık taklalar atıyor, üç beş kuruş için resmen dileniyor desek yeridir... Bu bence akıllı kişilerin işi değil, mecbur olan kişi de böyle davranmaz, mecbuıriyet bahane olamaz, mutlaka bir çözüm veya yol vardır fakat bu tür yollara tevessül edenler kolaycı ve beleşci tembel teneke mantığına uygun yaşıyorlar. Bu tabiri sert bulabilirsiniz belki ama tespit bence yerli yerinde, cuk oturuyor. Bazen bir şeyi anlatabilmek için tabirleri sert kullanmak gerekiyor.
Batmaz denilen, fanatikliği yapılan bir çok finans şirketi ya battı ya da el konuldu, konulmak üzere ama hala bu şirketlerin reklam ve para toplama üzerine kurgulanmış saadet zincirlerine talep inanılmaz seviyede, bu gerçekten korkunç bir durum, yazık gerçekten.
Bir de yine şirketlerin bin misli kazığını yiyen tipler gelip burda yok beleşe kahve veriyor, yok beleşe gb veriyor, yok beleşe bebe emziği hediye ediyor, diye konu açıyorlar
Doğrusu size hergün kazık atan bu şirketler, beleşe size günahını bile vermezler, eğer bir gün verirlerse o zaman da mutlaka yarın öbürgün sizi hacz etmek üzere tuzaklarına çekiyorlardır
Hiç kimseye özellikle hiç bir şirkete güvenmemek gerek, eğer bir şirket aşırı derecede reklam veya kampanya yapıyorsa batmak üzeredir veya yasa dışı bir durumu vardır, sizden bunun için para söğüşlüyordur (paraları toplayıp kaçmak için veya sahte iflas öncesi vurgun yapmak için) ya da sizi yasa dışı faaliyetlerinde sponsor olarak kullanıp hukuken zor durumda bırakacaklardır... Bu hep böledir, tozlu raflarda, çürük dosyalarda hep böle kazıklar-reklam kampanyaları vardır.
Not düşeyim dedim, kim okur, kim okumaz önemli değil...
Millet üç kuruşa olmadık taklalar atıyor, üç beş kuruş için resmen dileniyor desek yeridir... Bu bence akıllı kişilerin işi değil, mecbur olan kişi de böyle davranmaz, mecbuıriyet bahane olamaz, mutlaka bir çözüm veya yol vardır fakat bu tür yollara tevessül edenler kolaycı ve beleşci tembel teneke mantığına uygun yaşıyorlar. Bu tabiri sert bulabilirsiniz belki ama tespit bence yerli yerinde, cuk oturuyor. Bazen bir şeyi anlatabilmek için tabirleri sert kullanmak gerekiyor.
Batmaz denilen, fanatikliği yapılan bir çok finans şirketi ya battı ya da el konuldu, konulmak üzere ama hala bu şirketlerin reklam ve para toplama üzerine kurgulanmış saadet zincirlerine talep inanılmaz seviyede, bu gerçekten korkunç bir durum, yazık gerçekten.
Bir de yine şirketlerin bin misli kazığını yiyen tipler gelip burda yok beleşe kahve veriyor, yok beleşe gb veriyor, yok beleşe bebe emziği hediye ediyor, diye konu açıyorlar
Not düşeyim dedim, kim okur, kim okumaz önemli değil...