hayır alakası yok zaten format atarken diskleri biçimlendiriyorsun yani boş pc oluyorİçi boş PC ile dolu PC format arasinda zaman farki var mi? PC yi ilk aldigimda kurarken 10 dk surdu şimdi ise flashi taktim boot menuden sectim ekran asus yazisinda kaldi 500 gb doluydu PC ondan olabilir mi
hangi ekranda kaldınız siz ben anlamadımaç kapat mi yapmaliyim bekliyorum boş boş
fotoğraf atabilirmisinizasus yaziyor ekranda
hayır format ekranında biçimlendirme uzun sürmez bildim sizin hangi ekranda kaldığınızı windows başlatma ekranı o hatta uefi olarak kurduğunuz için anakartınız logosi gözüküyor benim sormak istediğim soru şu o asus yazılı olan ekran formattan öncemi takıldı formattan sonra mı ?1 ssd bir HDD var PC de ikisde doluydu silmesi uzun surduğunden mi bekletiyor beni onu sorduydum
?bildim sizin hangi ekranda kaldığınızı windows başlatma ekranı o hatta uefi olarak kurduğunuz için anakartınız logosi gözüküyor benim sormak istediğim soru şu o asus yazılı olan ekran formattan öncemi takıldı formattan sonra mı ?
Bu bilgisayarın açılış ekranı değil mi?
monitor asus oldugu icin monitoru acarken boyle cikiyor bide anakart asus olduğu icin bios menuye girerken cikiyor ben formata başlicakken kaldi böyleBu bilgisayarın açılış ekranı değil mi?
Kardeşimin laptop'u da Asus onda da bu ekran çıkıyor bilgisayar açılırken.