Boş bilgisayara format ve Dolu bilgisayara format

zdmd

80+
Reaksiyon skoru
51
İçi boş pc ile dolu pc format arasinda zaman farki var mi? pc yi ilk aldigimda kurarken 10 dk surdu şimdi ise flashi taktim boot menuden sectim ekran asus yazisinda 15 dk dır kaldi 500 gb doluydu pc ondan olabilir mi

İçi boş PC ile dolu PC format arasinda zaman farki var mi? PC yi ilk aldigimda kurarken 10 dk surdu şimdi ise flashi taktim boot menuden sectim ekran asus yazisinda kaldi 500 gb doluydu PC ondan olabilir mi
hayır alakası yok zaten format atarken diskleri biçimlendiriyorsun yani boş pc oluyor

aç kapat mi yapmaliyim bekliyorum boş boş

• Beğen
Reaksiyonlar: zdmd
  • Beğen
Reaksiyonlar: zdmd
1 ssd bir hdd var pc de ikisde doluydu silmesi uzun surduğunden mi bekletiyor beni onu sorduydum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 dk atayim foto

1 ssd bir HDD var PC de ikisde doluydu silmesi uzun surduğunden mi bekletiyor beni onu sorduydum
hayır format ekranında biçimlendirme uzun sürmez bildim sizin hangi ekranda kaldığınızı windows başlatma ekranı o hatta uefi olarak kurduğunuz için anakartınız logosi gözüküyor benim sormak istediğim soru şu o asus yazılı olan ekran formattan öncemi takıldı formattan sonra mı ?

IMG20200903152330.jpg

bu ekranda bekliyorum

bildim sizin hangi ekranda kaldığınızı windows başlatma ekranı o hatta uefi olarak kurduğunuz için anakartınız logosi gözüküyor benim sormak istediğim soru şu o asus yazılı olan ekran formattan öncemi takıldı formattan sonra mı ?
?

biosu actim flashi taktim biostan seçtim flashi sonra pc baştan aciliyo ya

orda kaldi başlamadi format

Bu bilgisayarın açılış ekranı değil mi?
Kardeşimin laptop'u da Asus onda da bu ekran çıkıyor bilgisayar açılırken.
monitor asus oldugu icin monitoru acarken boyle cikiyor bide anakart asus olduğu icin bios menuye girerken cikiyor ben formata başlicakken kaldi böyle

Geri