Elimdeki kule tipini satıp sıvı soğutmamı geçsem gerek yok ama sırf hoş durur diye bilemedim. fanları yanda olan akvaryum kasalar çok koşuma gidiyor hava akışı nasıl onlarınzoko amiral
Zaten akvaryum kasanın olayı fanların yanda olması ve iki tarafının camlı olması 2-3K'ya alacağın akvaryum kasadan hayır gelmez 5k falan düzgün bir şey alman lazımElimdeki kule tipini satıp sıvı soğutmamı geçsem gerek yok ama sırf hoş durur diye bilemedim. fanları yanda olan akvaryum kasalar çok koşuma gidiyor hava akışı nasıl onların
rajıntekın var bıtane 2 3 k dogru fan yerleşimi ile çözülebilirZaten akvaryum kasanın olayı fanların yanda olması ve iki tarafının camlı olması 2-3K'ya alacağın akvaryum kasadan hayır gelmez 5k falan düzgün bir şey alman lazım
Supernova 7 nasıl sizceZaten akvaryum kasanın olayı fanların yanda olması ve iki tarafının camlı olması 2-3K'ya alacağın akvaryum kasadan hayır gelmez 5k falan düzgün bir şey alman lazım
Bunu al hocam çok iyi kasaBütçem 2k-3k da olabilir daha üstü gereksiz görüyorum. Sistemim var kasayı değişeceğim. Orta boy psusuz kasa gerek. Hava sirkülasyonu iyi olan birazda göz zevkine hitap edecek bir kasa arıyorum
Yok hocam revenge diye marka var onun supernova 7 modelini beğendim de. bir şey takıldı aklıma. Akvaryum kasa diye hava sirkülasyonu sıkıntı olur mu? Birde ön ve yan tarafı cam olduğu için kırılma riski nedir. Suanki kasam ayak ucumdada bu kasayı alırsam masanın yanına ufak kasa koyacak bi sehpe alacağımmarka takıntın yoksa beğendiğini al aga boşver gitsin
Hocam ucuza alacağın akvaryum kasalardan hayır gelmez ya parana kıy düzgün bir şey al ya da normal al ne yazık ki durum buSupernova 7 nasıl sizce