Neler Yeni

bos konu ! (yatirim tavsiyesi degildir)

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
Eliniz'de Broken Fang kasası var ise satın. Bildiğiniz üzere herkes yeni hesap açıp operasyon kasıp kasa alabiliyordu. Artık millet süreki hesap kasıyor 50-100 hatta 250 hesap açan bile gördüm. Biraz nick araştırmasına girdim Steam'da sadece "Broken Fang Farm" "Operation Farm" gibi isimlerle kayıtlı olan On binlerce kişi var. Ve bu sadece ingilizce olanı farklı dillerde olan bence on binlerce kişi daha vardır. Ufak bi hesap yapalım 50K tane operasyon hesabı olsa (Bence en az 100.000 vardır.) 50.000*50'den 2.500.000 milyon kasa ediyor. Ve bu hesap farmlayanlar bilet indirime girine alacak. Ve elbette hemen satmayanlar olacaktır, ancak hemen satanlar da olacaktır ve kasa sayısı tahminen 900K'ya felan çıkar şu an 450.000 Kasa var piyasada. Operasyon kascaklar kasabilir ancak o kadar kar edemezsiniz yine edersiniz ama beklediğiniz kadar edemezsiniz. Ayriyetten bu konuyu hesap kasanlar için değil yatırım yapmış olanlar için açtım. Dediğim gibi bence kasa fiyatı ya sabit kalacak yada düşecek. Artma gibi bir ihtimali sadece operasyon bittikten sonra o hafta içinde 1 kere hype lanır sonra tekrar düşer. TAMAMEN KENDİ DÜŞÜNCELERİM. YTD

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Eliniz'de Broken Fang kasası var ise satın. Bildiğiniz üzere herkes yeni hesap açıp operasyon kasıp kasa alabiliyordu. Artık millet süreki hesap kasıyor 50-100 hatta 250 hesap açan bile gördüm. Biraz nick araştırmasına girdim Steam'da sadece "Broken Fang Farm" "Operation Farm" gibi isimlerle kayıtlı olan On binlerce kişi var. Ve bu sadece ingilizce olanı farklı dillerde olan bence on binlerce kişi daha vardır. Ufak bi hesap yapalım 50K tane operasyon hesabı olsa (Bence en az 100.000 vardır.) 50.000*50'den 2.500.000 milyon kasa ediyor. Ve bu hesap farmlayanlar bilet indirime girine alacak. Ve elbette hemen satmayanlar olacaktır, ancak hemen satanlar da olacaktır ve kasa sayısı tahminen 900K'ya felan çıkar şu an 450.000 Kasa var piyasada. Operasyon kascaklar kasabilir ancak o kadar kar edemezsiniz yine edersiniz ama beklediğiniz kadar edemezsiniz. Ayriyetten bu konuyu hesap kasanlar için değil yatırım yapmış olanlar için açtım. Dediğim gibi bence kasa fiyatı ya sabit kalacak yada düşecek. Artma gibi bir ihtimali sadece operasyon bittikten sonra o hafta içinde 1 kere hype lanır sonra tekrar düşer. TAMAMEN KENDİ DÜŞÜNCELERİM. YTD
300 tl ile başladim 400 kasa var 1 tl den satsam kar :)

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Bence kasa çok ucuzliyicak 3 4 tl leri fln görücek sonra bi anda hizli satilmayla 10 tl bandinda kalir tahminimce

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence kasa çok ucuzliyicak 3 4 TL leri fln görücek sonra bi anda hizli satilmayla 10 TL bandinda kalir tahminimce
10TL çıkma ihtimali bana göre %1 çünkü operasyon indirime girdikten sonra herkes alıp satmaya başlayacak. Kasa sayısı 700K yı geçer ise 7TL'Yi bile rüyamızda görürüz. Ben operasyon bittikten sonra 1 hafta bekleyeceğim hype lanmaz ise satacağım. 8TL ye çıkmasını umuyorum. 5 yıl da geçse 10-12TL üstünü görmez bu kasa.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Hangi bölümü oynayınca ne kadar zamanda bu kasayı veriyor? 6 yıllık hesap. bayadır cs oynamıyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Nasıl bukadar kasa kasılıyor ki?

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
2k Kasayi nasil kastin çok merak ettim :)
45 Adet hesap kastım param da hazır da duruyor operasyonun indirime girmesini bekliyorum girmezse de alacağım. 5 tane hesapta da koleksiyon açacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl bukadar kasa kasılıyor ki?
2.5 Aydır kasıyorum.

1 Nisan'da indirime girecek diyorlar hayırlısı.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
45 Adet hesap kastım param da hazır da duruyor operasyonun indirime girmesini bekliyorum girmezse de alacağım. 5 tane hesapta da koleksiyon açacağım.

2.5 Aydır kasıyorum.
Yani daha 2k Kasa net değil :) bu arada koleksiyon açma tanesi 12 tl fln çikan skin 10 kuruş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,978
Üyeler
164,225
Son üye
whiteandblack
Top Bottom