leqraw
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 603
- İsim
- Abdur Rezzak
Eliniz'de Broken Fang kasası var ise satın. Bildiğiniz üzere herkes yeni hesap açıp operasyon kasıp kasa alabiliyordu. Artık millet süreki hesap kasıyor 50-100 hatta 250 hesap açan bile gördüm. Biraz nick araştırmasına girdim Steam'da sadece "Broken Fang Farm" "Operation Farm" gibi isimlerle kayıtlı olan On binlerce kişi var. Ve bu sadece ingilizce olanı farklı dillerde olan bence on binlerce kişi daha vardır. Ufak bi hesap yapalım 50K tane operasyon hesabı olsa (Bence en az 100.000 vardır.) 50.000*50'den 2.500.000 milyon kasa ediyor. Ve bu hesap farmlayanlar bilet indirime girine alacak. Ve elbette hemen satmayanlar olacaktır, ancak hemen satanlar da olacaktır ve kasa sayısı tahminen 900K'ya felan çıkar şu an 450.000 Kasa var piyasada. Operasyon kascaklar kasabilir ancak o kadar kar edemezsiniz yine edersiniz ama beklediğiniz kadar edemezsiniz. Ayriyetten bu konuyu hesap kasanlar için değil yatırım yapmış olanlar için açtım. Dediğim gibi bence kasa fiyatı ya sabit kalacak yada düşecek. Artma gibi bir ihtimali sadece operasyon bittikten sonra o hafta içinde 1 kere hype lanır sonra tekrar düşer. TAMAMEN KENDİ DÜŞÜNCELERİM. YTD