Boş Zamanda oynanilacak Oyun önerisi

Sagittarius

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,730
Evet boş zamanlarda oynayabileceğim oyun varmı bana Online CS veya Valo onermeyin çünkü Aim alışım berbat yani beceremiyorum ben daha çok Need For Speed gibi yada Mount Blade Warband gibi oyunları fazla oynadım bir ara Bannerlord indirecem ETS 2 felanda direksiyon seti ile oynadım bana bunun gibi oyunlar önerir misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Not sistem İmzadaki Mobildekiler için i9 12900K , RTX 3080 Ti , 64GB ram

Warframe

red dead redemption 2 aldım çok önerildi şu an indirimde bakabilirsiniz

red dead redemption 2 aldım çok önerildi şu an indirimde bakabilirsiniz
aim işini halledebilseniz escape from tarkov önerirdim

Evet boş zamanlarda oynayabileceğim oyun varmı bana Online CS veya Valo onermeyin çünkü Aim alışım berbat yani beceremiyorum ben daha çok Need For Speed gibi yada Mount Blade Warband gibi oyunları fazla oynadım bir ara Bannerlord indirecem ETS 2 felanda direksiyon seti ile oynadım bana bunun gibi oyunlar önerir misiniz?

Tarzınıza göre olur mu bilemem ancak çıtır çerez korku severseniz Türk bir firmanın yapmış olduğu, türkçe dublaj seçenekli "Everything İs For Humanity" mevcut. Fiyatı 32 TL.

Not: Reklam ya da övgü değildir. Sadece yeni keşfetmiş olduğum, beğendiğim bir oyun.

Dark Souls 1, 3 sonrasında Elden Ring oyna derim.

gamepass alıp birçok hikaye oyunları oynayabilirsin. Ea play oyunları dahil hatta watch dogs 2, ac origin falan da geldi.

Elden Ring

Stray

Geri