Senin boyda neymiş be.15 187 87kg
Normal. Yine de resmi bir cevap arıyorsan internete VKİ yaz.15 yaşındayım, boyum 175 kilomda 74. geçen ay 70 falandım. okulların tatil olmasıyla bir anda hızla almaya başladım. Bunun sebebini çok anlayamadım çünkü çokta yemiyorum. Boyumda bi 10 aydır falan uzamıyor. Yaşıma göre boyum ve kilom nasıl?
Yaşına göre iyi ben 18e girecem hala 1.70 im 2-3 senedir hiç uzamıyorum15 yaşındayım, boyum 175 kilomda 74. geçen ay 70 falandım. okulların tatil olmasıyla bir anda hızla almaya başladım. Bunun sebebini çok anlayamadım çünkü çokta yemiyorum. Boyumda bi 10 aydır falan uzamıyor. Yaşıma göre boyum ve kilom nasıl?
genetikmiYaşına göre iyi ben 18e girecem hala 1.70 im 2-3 senedir hiç uzamıyorum
kanka ben 173 16 80im çok korkma yani wkfjgkakdkkgkfkg15 yaşındayım, boyum 175 kilomda 74. geçen ay 70 falandım. okulların tatil olmasıyla bir anda hızla almaya başladım. Bunun sebebini çok anlayamadım çünkü çokta yemiyorum. Boyumda bi 10 aydır falan uzamıyor. Yaşıma göre boyum ve kilom nasıl?
Annem kısa babamla abim 1.80 erkek akrabalarda 1.80 civarında bu boyda olmam genetik değil herhaldegenetikmi