hocam kıllar 13 gibi çıkmaya başladı ses değişikliği vs hepsi oldu boy uzaması hariç 15 e kadar boy uzaması bi anda oldu bende sadece diğer her şey zamanında oldu (şuan 17 yaşındayım)sen ergenliğe geç girmişsin knk normalde 13-14 yaşında başlar 17-18 de tamamen durur
Mesaj otomatik birleştirildi:
max 1.80 olur
ergenlikten kastım kıl çıkması değildi zaten boy uzamasaydı, bazı insanların boyu daha geç uzar ama arkadaşın boyu zaten uzamış uzayacağı kadarhocam kıllar 13 gibi çıkmaya başladı ses değişikliği vs hepsi oldu boy uzaması hariç 15 e kadar boy uzaması bi anda oldu bende sadece diğer her şey zamanında oldu (şuan 17 yaşındayım)
1.85 olma ihtimalin doların 5 e düşmesiyle aynı oran kanka ama dediğim gibi 1.80 civarı olabilirsin185 fln olur mu yoksa yüksek ihtimal bu boyda mı kalcam?
20 yaşa kadar uzarsın diyor herkes ama. 20ye kadar uzarsam boyum 185i geçer bence ya. ama belkkide durdu. epeydirdirde uzamıyor ztn. bari 180 fln olsun. Benim boy ben 12-13 yaşımdayken 150 falandı. 8. sınıfta 165 civarındaydı. 9 da 173 şimdide 175. çok mu hızlı boy attım?1.85 olma ihtimalin doların 5 e düşmesiyle aynı oran kanka ama dediğim gibi 1.80 civarı olabilirsin
Hocam geçmeyedebilir arkadaşın dediği gibi 1.80 dede kalabilir şahsen ben 1.85 i geçerim gibi geliyor bana şuandada 1.82 yim zaten20 yaşa kadar uzarsın diyor herkes ama. 20ye kadar uzarsam boyum 185i geçer bence ya. ama belkkide durdu. epeydirdirde uzamıyor ztn. bari 180 fln olsun. Benim boy ben 12-13 yaşımdayken 150 falandı. 8. sınıfta 165 civarındaydı. 9 da 173 şimdide 175. çok mu hızlı boy attım?
normal. ben 17 yaşında 177 boy 80 kiloyum. büyüme döneminde hızlı başlar yavaşlar15 yaşındayım, boyum 175 kilomda 74. geçen ay 70 falandım. okulların tatil olmasıyla bir anda hızla almaya başladım. Bunun sebebini çok anlayamadım çünkü çokta yemiyorum. Boyumda bi 10 aydır falan uzamıyor. Yaşıma göre boyum ve kilom nasıl?
Böyle kalmaz ama di mi? 10 aydan fazladır uzama yokta.Hocam geçmeyedebilir arkadaşın dediği gibi 1.80 dede kalabilir şahsen ben 1.85 i geçerim gibi geliyor bana şuandada 1.82 yim zaten
Nasıl yani boya mı gidecek yoksa?normal. ben 17 yaşında 177 boy 80 kiloyum. büyüme döneminde hızlı başlar yavaşlar
biz bişey diyemeyiz hocam senin vücudunun reaksiyonuna bağlı o dediğim gibi ben 2 senede çok fazla uzadım ancak şuanda bendede durdu 12. sınıfa başlayacağımBöyle kalmaz ama di mi? 10 aydan fazladır uzama yokta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl yani boya mı gidecek yoksa?
Ben hiç bir zaman bir anda pat diye uzamadım. maksimum 6-7 cm olmuştur. Ailemdeki herkes daha da uzayacaksın diyorlar ama.biz bişey diyemeyiz hocam senin vücudunun reaksiyonuna bağlı o dediğim gibi ben 2 senede çok fazla uzadım ancak şuanda bendede durdu 12. sınıfa başlayacağım
banada öyle diyorlardı hocam 1.90 olan dedemi geçeceğimi iddia ediyorlardıda şuan sabitlendim bendeBen hiç bir zaman bir anda pat diye uzamadım. maksimum 6-7 cm olmuştur. Ailemdeki herkes daha da uzayacaksın diyorlar ama.
Neden geçmesin, uzama 20li yaşlara kadar devam eder. Asıl ergenliği şimdi başlıyor. Yaşına göre de boyu çok uzun değil bence. Boyu tam ideailinde.Hocam geçmeyedebilir arkadaşın dediği gibi 1.80 dede kalabilir şahsen ben 1.85 i geçerim gibi geliyor bana şuandada 1.82 yim zaten