boş....

Neden geçmesin, uzama 20li yaşlara kadar devam eder. Asıl ergenliği şimdi başlıyor. Yaşına göre de boyu çok uzun değil bence. Boyu tam ideailinde.
geçmeyedebilir dedim hocam kapıyı aralık bıraktım belli olmuyor çünkü vücudunun verdiği reaksiyonları biz bilmediğimizden dolayı

Ama 15 boy uzamasının durması için çok erken bir yaş değil mi?
Biraz öyle ancak dediğim gibi senin genlerin hakkındada bi bilgimin olmadığından kesin bi şekilde konuşmuyorum konuşursam hata olur çünkü

geçmeyedebilir dedim hocam kapıyı aralık bıraktım belli olmuyor çünkü vücudunun verdiği reaksiyonları biz bilmediğimizden dolayı
bence daha da uzar. 185'i geçemez ama 180den yukarı olabilir daha ergenliğin başında sayılır. Uzar illaki. şu anda durması ve artık pek uzamayacağı imkansız gibi bir şey. 5 sene çok uzun. neyse umarım kardeşimiz uzar ne diyeyim.

bence daha da uzar. 185'i geçemez ama 180den yukarı olabilir daha ergenliğin başında sayılır. Uzar illaki. şu anda durması ve artık pek uzamayacağı imkansız gibi bir şey. 5 sene çok uzun. neyse umarım kardeşimiz uzar ne diyeyim.
Valla hocam ben 2 senede 15 16 cmye yakın attım 1.55 ten 1.82 ye 12. sınıfın başındayım şuandada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Annem 1.55 babam 1.90, baba tarafım genel olarak uzun ve o tarafa çektiğimi söylüyorlar.
öyleyse eğer uzama şansın var demekki

Sende neymişsin be. Ben de 177 falanım. Benim boy uzuyor öyle pat diye atma gibi bir durumda söz konusu olmadı.
Valla hocam anne tarafındada baba tarafındada 1.90 üstü çok var benim bi dedem 1.70 diğeri 1.90 çok şaşırmıyorum ben o yüzden

Valla hocam anne tarafındada baba tarafındada 1.90 üstü çok var benim bi dedem 1.70 diğeri 1.90 çok şaşırmıyorum ben o yüzden
Benim dedeler kısa sayılır. Anne tarafı dedem belki 175 falandı ama baba tarafı dedem 165-168 o civarlarda. Babaannem falan uzun olmasaydı baba tarafım kısa kalırdı. Ona rağmen babam 185 fln olabilmiş. Benide göreceğz bakalım.

Böyle kalmaz ama di mi? 10 aydan fazladır uzama yokta.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani boya mı gidecek yoksa?
kilon aynı kalırsa boyun uzadıkça zayıflıyormuş gibi gözükürsün. ama zaten kilon da yükselir özellikle kilo vermeye uğraşmazsan

kilon aynı kalırsa boyun uzadıkça zayıflıyormuş gibi gözükürsün. ama zaten kilon da yükselir özellikle kilo vermeye uğraşmazsan
Valla hep kilom artıyor. Boyumun arttığı zamanlarda da kilom boyla beraber biraz daha artıyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: HjRO
Geri