Aliyılmaz
80+ Bronze
hocam birkaç hareket söyleyebilirmisinz evde uygulayabilceğim çok yürüyüş yapmıyorum araba sürüyorum bende kamburum galiba birazyürüyüş, günlük spor hareketleri, ısınma hareketleri bile olur. Oturdukça vücut tembelleşir.
Ha bu dik durma bantlarını diyosun. Ufak bir destek lazım. Bende zamanında çok kamburdum, çalıştığım bir eczacı bana bir hareket göstermişti. Onunla sırtımda bir klips oturmuş gibi olup düzelmişti. Fakat ilerleyen zamanlarda ağır koli taşımam gereken bir işteydim, ayakçılık anlayacağın. Onunla sırtımı beter ettim.
Spor yapan çoğu arkadaşım, hareketlerin doğrusu için hep dik durmak gerektiğinden ötürü bir süre sonra sırtın düzeldiğini söyledi. Spor yaparken bende farkettim. Kendimi de, küçük kardeşimi de hep uyarırım kambur hissettiğim zaman.
Bu bantlar için fazla alışma, bunsuz duramazsın sonra diyorlar. Bunları da destek olarak kullan, egzersizleri var onları uygula. Çok fazla belini buna alıştırma kullanacak isen. Gözlük gibi bir durum hakim bunlarda da sanırsam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha yeni soru sorduğumda nolduğunu gördün atma sen boşver ilerde forumda daha aktif olursun bunun gibileri felan çıkarpeki göbeği atarsam kötü amaçlı kullanırlar mı? atayım mı çok gerek var mı? anladım sağ ol.