Aliyılmaz
80+ Bronze
hocam hareket derken yürüyüş vs mikişiden kişiye değişir. Hayatına sporu dahil etmen lazım. Durduk yere, az yemek yemeyle göbek inmez. Aksine her yediğinde ödem yapar, vücudunu tam beslenemediğinden zarara sokarsın. En azından yürüyüş yap, sokağında illaki merdiven vardır, git aşağı sokağa merdivenden in-çık yap günlük.
bu titreşimli makineleri diyorsan, pek faydası olacağını sanmıyorum. Besin takviyeleri gibi belki sporun üstüne faydası olur, ana öğünün(sporun) yerine geçmez. En önemlisi hareket, hareket, HAREKET!
3 ay boyunca her gün kendime yazdığım bir program vardı full body çalıştırdığım. Progressive Overload ile birlikte yapıyordum. Faydasını da gördüm. Kalistenik ile birlikte ağırlıklarla çalıştım. Bir yerden sonra acı vermeye ve motivasyon kaybına yol açtı. Çok dengesiz bir programdı. Üstüne bir de masa başı işe girince göbekli bir adam oluverdim. Ama kas hafızası sağolsun, 2 ağır eşya kaldırayım kollar pump oluyor. Bu yüzden spor güzel bir şey işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam bu https://www.amazon.com.tr/telleri-Omurga-Düzeltici-Koruma-Düzeltme/dp/B0B38C9CPRbu titreşimli makineleri diyorsan, pek faydası olacağını sanmıyorum. Besin takviyeleri gibi belki sporun üstüne faydası olur, ana öğünün(sporun) yerine geçmez. En önemlisi hareket, hareket, HAREKET!