Neler Yeni

boş

Berke123

80+ Bronze
Ceza ile alakalı bir şey söylemedim. Kendine haklı diyorsan akli dengen yerinde değildir.
13 yaş ergen müslüman (bana 13 yaş ergen ateist diyen adamı raporladım uyarı yemedi bakalım ben yicek miyim)(ateist değilim)

• Beğen
Reaksiyonlar: Alpl

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar selamlar, ben yapılmaması gereken bir şey yaptım. Üst komşumuzla bir olay yaşadık. Komşum merdivenlerden inerken bunları kırıcam dediğini duydum ve bir takım sesler geldi. Sonra dışarı çıktığımda 1 saksının kırıldığını, yerde olduğunu gördüm. Daha sonra böyle bir şey dediğinizi duydum sen mi kırdın vs diye sordum. Hayır biz yapmadık, bunları kırıcam demedik dediler. Ben sizin yaptığınızı görmedim ama bunları kırıcam dediğinizi duydum, dışarı çıktığımda da saksının kırık olduğunu görünce sizin yaptığınızı düşündüm falan dedim. Hayır biz öyle bir şey demedik, yapmadık falan diyip sonrasında Kur'an'a el basıcaz diye tutturdular. Yaptığınızı görmedim ama ben bunları kırıcam dediğinizi duydum diyip Kur'an'a el basıp yemin ettim. Onlar da biz böyle demedik şöyle böyle dedik diyip lafı dolandırdıktan sonra Kur'an'a el bastılar. Daha öncesinde de kapımızın önünü pisletirken, terliklerimizi vs sağa sola fırlatırken yakalayıp karakolluk olduğumuz için yıllardır aramızın kötü olduğu insanlar. Bende olay daha bu sabah yaşandığı için hala sinirli olduğumdan direkt Kur'an'a el basıp yemin ettim. Sonrasında daha öncesinde de eşyalarımıza zarar vermiş oldukları için yine biz yapmadık diye yalan söylemiş olma ihtimalleri ile ya ben yanlış anladıysam ihtimali arasında kaldım ve şu an çok pişman oldum yemin ettiğim için. Ben sadece duyduğum, anladığım şeyi söyledim ama ya bu sefer yalan söylemedilerse diye düşünüp kafayı yiyorum. Sinirle böyle bir şey yaptım, yapmaz olaydım. Bunun bir dönüşü var mıdır? Doğruyu söyleyen ben olsam bile Kur'an'a el basıp yemin etmek çok yanlış. Bu günahtan nasıl kurtulabilirim? Lütfen yardımcı olun.
1-böyle şeyleri şöyle şeylerle bağlamayın.
2-bunu onu yapmadan önce düşünmeniz gerekirdi.

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,353
İsim
Donald
bişey olmaz

oEnesQlf

80+ Silver
Bir şey olmaz boşa yemin etmişsiniz birdaha böyle küçük olaylarda yapmayın
Komşuya gelince tüm eşyalarınız evin içinde dursun internetten küçük kamera alıp kapının üstüne takın bir şey yaparlarsa görüntü ile polise gidersiniz.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,626
İsim
Cengiz
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,626
İsim
Cengiz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,626
İsim
Cengiz
pardon? nick benzerliği olmuş ayrıca hesap 1 yıldan eski
Mesaj otomatik birleştirildi:

olm zaten çoklu hesap yasak yani bu 2. hesabım değil ki artık tek hesabım
Aynen Kanzi İnandım Bende Onu Modlara Anlatırsın Artık 5 Mesajla Önceki Arkadaşın Nasıl Biri Oluğunu Bilmen Baya Komik Üstüne Tamda Perma Yedikten Sonra :D Ne Büyük Şanş Dimi ? :D

pardon? nick benzerliği olmuş ayrıca hesap 1 yıldan eski

olm zaten çoklu hesap yasak yani bu 2. hesabım değil ki artık tek hesabım
Bide İlk Mesajı Hemen Arkadaşın Banlandığı Konu Hahahahahaha Gümletti

Top Bottom