Neler Yeni

boş

Berke1234

80+
Aynen Kanzi İnandım Bende Onu Modlara Anlatırsın Artık 5 Mesajla Önceki Arkadaşın Nasıl Biri Oluğunu Bilmen Baya Komik Üstüne Tamda Perma Yedikten Sonra :D Ne Büyük Şanş Dimi ? :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide İlk Mesajı Hemen Arkadaşın Banlandığı Konu Hahahahahaha Gümletti
olm sence farklı biri olduğumu mu iddia ediyorum öyle olsa nickimi böyle mi koyardım

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,626
İsim
Cengiz

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,115
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Zeus kadar mitolojik kavramların varlığını reddetmek neden bu denli imkansız?
Birkaç kelime neden bir insandan daha manidar ha?
Neden kalıplara uymaya çalışmak, benliğine uygun olarak yaşamaktan daha payidar?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,626
İsim
Cengiz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,626
İsim
Cengiz
Bilmem ben bu yüzden ifadeye çağrılan çok kişi gördüm.
Bir yenisi de bu arkadaş olmasın.

Hocam nasıl anladın hshdhehdhdhdh
kanka ban yedi bile adam 2. hespatan yazmış konusma boşver

Bilmem ben bu yüzden ifadeye çağrılan çok kişi gördüm.
Bir yenisi de bu arkadaş olmasın.

Hocam nasıl anladın hshdhehdhdhdh
Kanka 1.Hesap Nick Berke 123 Bu Hesap Berke 1234 Ayrıca 5 Mesaj Var Hesap 1 Yıllık Ama İlk Yazılan Mesaj Bu Perma Yiyen Ark'nin Mesajı Üstüne Arkadaş 5Mesajla Sanki Önceki Arkadaşı Tanıyormuş Gibi Konuşuyor Şiphelenmemk Elde Değil

KAANT10X

80+ Bronze
kanka ban yedi bile adam 2. hespatan yazmış konusma boşver

Kanka 1.Hesap Nick Berke 123 Bu Hesap Berke 1234 Ayrıca 5 Mesaj Var Hesap 1 Yıllık Ama İlk Yazılan Mesaj Bu Perma Yiyen Ark'nin Mesajı Üstüne Arkadaş 5Mesajla Sanki Önceki Arkadaşı Tanıyormuş Gibi Konuşuyor Şiphelenmemk Elde Değil
Valla bravo demekki forumda her tip insan var dikkatli olmak lazım

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,626
İsim
Cengiz
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: Alpl
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
Enlem: 41° 10′ 00″ K Boylam: 36° 10′ 00″ D
İsim
Nitefani K
İlgilendiği Kategoriler
Linux, Windows, Sağlık falan
Steam
https://steamcommunity.com/id/Ilovelinuxandwindows/
Twitter
starlost56
Discord
hellokittyiseviyorum_bilmiyorum

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,326
İsim
Semih Boran
Arkadaşlar selamlar, ben yapılmaması gereken bir şey yaptım. Üst komşumuzla bir olay yaşadık. Komşum merdivenlerden inerken bunları kırıcam dediğini duydum ve bir takım sesler geldi. Sonra dışarı çıktığımda 1 saksının kırıldığını, yerde olduğunu gördüm. Daha sonra böyle bir şey dediğinizi duydum sen mi kırdın vs diye sordum. Hayır biz yapmadık, bunları kırıcam demedik dediler. Ben sizin yaptığınızı görmedim ama bunları kırıcam dediğinizi duydum, dışarı çıktığımda da saksının kırık olduğunu görünce sizin yaptığınızı düşündüm falan dedim. Hayır biz öyle bir şey demedik, yapmadık falan diyip sonrasında Kur'an'a el basıcaz diye tutturdular. Yaptığınızı görmedim ama ben bunları kırıcam dediğinizi duydum diyip Kur'an'a el basıp yemin ettim. Onlar da biz böyle demedik şöyle böyle dedik diyip lafı dolandırdıktan sonra Kur'an'a el bastılar. Daha öncesinde de kapımızın önünü pisletirken, terliklerimizi vs sağa sola fırlatırken yakalayıp karakolluk olduğumuz için yıllardır aramızın kötü olduğu insanlar. Bende olay daha bu sabah yaşandığı için hala sinirli olduğumdan direkt Kur'an'a el basıp yemin ettim. Sonrasında daha öncesinde de eşyalarımıza zarar vermiş oldukları için yine biz yapmadık diye yalan söylemiş olma ihtimalleri ile ya ben yanlış anladıysam ihtimali arasında kaldım ve şu an çok pişman oldum yemin ettiğim için. Ben sadece duyduğum, anladığım şeyi söyledim ama ya bu sefer yalan söylemedilerse diye düşünüp kafayı yiyorum. Sinirle böyle bir şey yaptım, yapmaz olaydım. Bunun bir dönüşü var mıdır? Doğruyu söyleyen ben olsam bile Kur'an'a el basıp yemin etmek çok yanlış. Bu günahtan nasıl kurtulabilirim? Lütfen yardımcı olun.
Yalan yere yemin etmediyseniz bir sıkıntı yok. Yalan yere Kur'an-ı Kerim'e el basıp yemin ettiyseniz pişmanlık duyup Nasuh Tövbesi etmeniz gerekir.

Golf 4 R32

80+ Silver
Arkadaşlar selamlar, ben yapılmaması gereken bir şey yaptım. Üst komşumuzla bir olay yaşadık. Komşum merdivenlerden inerken bunları kırıcam dediğini duydum ve bir takım sesler geldi. Sonra dışarı çıktığımda 1 saksının kırıldığını, yerde olduğunu gördüm. Daha sonra böyle bir şey dediğinizi duydum sen mi kırdın vs diye sordum. Hayır biz yapmadık, bunları kırıcam demedik dediler. Ben sizin yaptığınızı görmedim ama bunları kırıcam dediğinizi duydum, dışarı çıktığımda da saksının kırık olduğunu görünce sizin yaptığınızı düşündüm falan dedim. Hayır biz öyle bir şey demedik, yapmadık falan diyip sonrasında Kur'an'a el basıcaz diye tutturdular. Yaptığınızı görmedim ama ben bunları kırıcam dediğinizi duydum diyip Kur'an'a el basıp yemin ettim. Onlar da biz böyle demedik şöyle böyle dedik diyip lafı dolandırdıktan sonra Kur'an'a el bastılar. Daha öncesinde de kapımızın önünü pisletirken, terliklerimizi vs sağa sola fırlatırken yakalayıp karakolluk olduğumuz için yıllardır aramızın kötü olduğu insanlar. Bende olay daha bu sabah yaşandığı için hala sinirli olduğumdan direkt Kur'an'a el basıp yemin ettim. Sonrasında daha öncesinde de eşyalarımıza zarar vermiş oldukları için yine biz yapmadık diye yalan söylemiş olma ihtimalleri ile ya ben yanlış anladıysam ihtimali arasında kaldım ve şu an çok pişman oldum yemin ettiğim için. Ben sadece duyduğum, anladığım şeyi söyledim ama ya bu sefer yalan söylemedilerse diye düşünüp kafayı yiyorum. Sinirle böyle bir şey yaptım, yapmaz olaydım. Bunun bir dönüşü var mıdır? Doğruyu söyleyen ben olsam bile Kur'an'a el basıp yemin etmek çok yanlış. Bu günahtan nasıl kurtulabilirim? Lütfen yardımcı olun.
Onlar kırmıştır saksıyı sen merak etme

Top Bottom