Sirius Blackw
80+ Silver
Dahası
hayat kadınlarına gidebilirsiniz sanırım garip bir yardım isteğiBeyler öncelikle konu ciddidir gülücük atacak ergenler defolsun.3 haftadır ilișkiye girmedim ve bir sebepten dolayı mastürbasyon yapamıyorum.Testislerim ciddi ağrımaya bașladı ve bu ișlerimi aksatmama neden oluyor.Ne yapmalıyım?
Yok hocam gerek yok ișimi görüyorum sevgilimle.hayat kadınlarına gidebilirsiniz sanırım garip bir yardım isteği
Hocam cinsel organın üstünde çok fena yara var çok yanıyor yapmaya çalıșırsam.Olmasa zaten ilișkiye gireceğim.3 hafta bana biraz uzun geldi. Mastürbasyon yapamamanın sebebi nedir?
Bu kadar küçük bișey için doktora mı gideceğim?Doktora git??????
Gerçi psikolojik de olabilir çok üzerine gitme bence kral ağrı falan demişsin o yüzden kesinlikle doktora git ama böyle çok üzerine gidersende bağımlısı olursun ayıktırıyım.Reis öncelikle 3 hafta aşırı uzun bi süre bi zaman sonra rüyalanman falan lazım ben en son bunalıma girdiğim vakit 8 9 gün boşalamamıştım aslında bende tık yoktu yani film falan izlesemde etki etmiyordu sonra dan düzeldi bi doktora görünmeni tavsiye ederim.
Rüyalanma oldu zaten 2 defa farkettim ama yine de yetmiyor sanırım.Reis öncelikle 3 hafta aşırı uzun bi süre bi zaman sonra rüyalanman falan lazım ben en son bunalıma girdiğim vakit 8 9 gün boşalamamıştım aslında bende tık yoktu yani film falan izlesemde etki etmiyordu sonra dan düzeldi bi doktora görünmeni tavsiye ederim.
Küçük sandığın şey büyük bir sorun olabilir?Bu kadar küçük bișey için doktora mı gideceğim?
Sorunun bu brom, mastürbasyon yapamıyorsun yaran var ilişkiye giremiyorsun yaran var. O zaman yaranın geçmesini bekleyeceksin süreci de hızlandıracak olan şey doktor ve verdiği ilaç/krem.Bu kadar küçük bișey için doktora mı gideceğim?