BOSCH CIRCIR SETİ ALINIR MI

EmircanTR

80+
Reaksiyon skoru
16
Arabam ve Motorum için tamir işlerinde kullanacağım cırcır seti arıyorum bosch un 132 parça seti çok hoşuma gitti aradığım her şey bu setin içinde var fakat ne kadar sağlam bilgisi olan var mı ? almaya değer mi
izeltaşın fiyatlarına baktım çok pahalı geldi o yüzden bu seti düşünüyorum

Malzeme kalitesi güzel. Bosch marka benzer bir seti kullanıyorum, aletlere aşırı tork binmediği sürece ömürlük diyebilirim. 1/4 büyüklükteki lokma anahtarı bile yaklaşık 90 nm torka dayanıyor.

yeşil renk ev tipi amatör kullanıcılar için, yine piyasadaki çoğu ürüne göre çok iyidir ama çok fazla zorlamaya ne kadar dayanabilir orası şüpheli. Ben babama izeltaş almıştım, traktör ve balya makinesinde kullanıyor. Çok zorlamasına rağmen hiç yıpranmadı.

yeşil renk ev tipi amatör kullanıcılar için, yine piyasadaki çoğu ürüne göre çok iyidir ama çok fazla zorlamaya ne kadar dayanabilir orası şüpheli. Ben babama izeltaş almıştım, traktör ve balya makinesinde kullanıyor. Çok zorlamasına rağmen hiç yıpranmadı.
İzletaş'ın hangi setinden aldınız? Link paylaşabilirseniz çok güzel olur.

Motor için lazım olan bütün lokmalar var. 32mm hariç. ben izeltaş aldım ama ekstradan parçalarını da aldım daha teşkilatlı olsun diye. izeltaş pahalıya denk geliyor baya. bende 3/8 24 parça seti var

Arabam ve Motorum için tamir işlerinde kullanacağım cırcır seti arıyorum bosch un 132 parça seti çok hoşuma gitti aradığım her şey bu setin içinde var fakat ne kadar sağlam bilgisi olan var mı ? almaya değer mi
izeltaşın fiyatlarına baktım çok pahalı geldi o yüzden bu seti düşünüyorum

piyasada sahteleri var ona göre alın

Geri