Yardım Boşta 10 gb ram kullanımı

EnEES4113

80+
Reaksiyon skoru
41
Bu bir sorunmu yoksa normalmi

Ekler

• 1756962931217.webp
    1756962931217.webp
    36.4 KB · Hit: 64
peki ne yapmam lazım böyle bir sorunum var bilgisayarı sıfırla seçeneği ile bir sıfırlasam mı
Kullanıma bak hangileri yüzde olarak fazla onları bul. Gereksizleri sil ya da kapat. Olmuyorsa format at sıfırdan kur gitsin

Kullanıma bak hangileri yüzde olarak fazla onları bul. Gereksizleri sil ya da kapat. Olmuyorsa format at sıfırdan kur gitsin
görev yöneticisin de bir şey yok öyle gözle görülen tek fakat bilgisayarı sıfırla seçeneği ile yapsam düzelir mi yoksa illa format mı

Bir şey yok deyip geçme. Görev yöneticisinin ekran görüntüsünü bize bir gönder. Kullanıma göre yüksekten düşüğe sırala ama önce. Görelim neymiş en fazla kullanan.

Bir şey yok deyip geçme. Görev yöneticisinin ekran görüntüsünü bize bir gönder. Kullanıma göre yüksekten düşüğe sırala ama önce. Görelim neymiş en fazla kullanan.
buyrun

Ekler

• 1756965735976.webp
    1756965735976.webp
    66.6 KB · Hit: 50
peki bir şey sorucam arkadaşlar ram kullanımı sınır seviyesine gelince işlemciye yük binip ısısı artar mı

Kullanım normal gözüküyor. Format atsan da birkaç gün sonra bütün programlarını yüklediğinde yine 10GB olur. Şu an oyun veya farklı programlar açsan dolacak belleğin. Dolunca ram yerine SSD ye yazmaya başlayacak verileri. Bu da işlemcinin kullanımını ve sıcaklığını artırır arkadaşın sorusuna cevap olarak. Ram yükseltmek isteyebilirsin. Benim boşta 6GB dolu.

Kullanım normal gözüküyor. Format atsan da birkaç gün sonra bütün programlarını yüklediğinde yine 10GB olur. Şu an oyun veya farklı programlar açsan dolacak belleğin. Dolunca ram yerine SSD ye yazmaya başlayacak verileri. Bu da işlemcinin kullanımını ve sıcaklığını artırır arkadaşın sorusuna cevap olarak. Ram yükseltmek isteyebilirsin. Benim boşta 6GB dolu.
Öncelikle çok teşekkür ederim formata gerek yok kesin değilmi

Bu bir sorunmu yoksa normalmi
kullanımı azaltmak istiyorsan choreme silin başka tarayıcı yükleyin brave gibi microsoftun kendi tarayıcısı yüklü onu kullanabilirsiniz arkada çalışan razer whatsapp gibi uygulamaları calısmasını kapatabilirsiniz aramaya yerine hizmetler yazın gereksiz hizmetleri kapatın

Geri