4GB ram kullanımı gayet normal bir şey ama %100 CPU kullanması anormal bir şey büyük ihtimalle virüs yediniz ben sizin yerinizde olsam temiz bir format atardım.merhabalar pc sadece google açıkken %100 ram tüketiyor ve 4 gb ram yiyor ne yapmam lazım acil yardım eder misiniz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
chromeyi kapatınca başka bir uygulamanun kullanımı artıyor
defenderle tarama yaptım tehtid yok dedi
düzenli olarak el değiştiriyor bazen görev yöneticisi bazen masaüstü pencere yöneticisi bazen antimalware service bazen de sadece bir uygulamanın kullanımı %17 diğerleri 0 olunca da %100 gösteriyorCPU miner virüsü mü acaba, chrome kapatınca ne %100 oluyor?
valla hocam format atma şansım yok maalesef4GB ram kullanımı gayet normal bir şey ama %100 CPU kullanması anormal bir şey büyük ihtimalle virüs yediniz ben sizin yerinizde olsam temiz bir format atardım.
Virus programı indirip deneyebilirsiniz ozaman belki windows kaynaklıdır temiz format iyidirdüzenli olarak el değiştiriyor bazen görev yöneticisi bazen masaüstü pencere yöneticisi bazen antimalware service bazen de sadece bir uygulamanın kullanımı %17 diğerleri 0 olunca da %100 gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla hocam format atma şansım yok maalesef
Format atmak kadar basit bir şeyde yok ki neresinde zorluk yaşıyorsun? Flash belleğin mi yok?düzenli olarak el değiştiriyor bazen görev yöneticisi bazen masaüstü pencere yöneticisi bazen antimalware service bazen de sadece bir uygulamanın kullanımı %17 diğerleri 0 olunca da %100 gösteriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla hocam format atma şansım yok maalesef
önemli dosyalarım var ve yedekleme şansım yok maalesefFormat atmak kadar basit bir şeyde yok ki neresinde zorluk yaşıyorsun? Flash belleğin mi yok?