8 GB gidiyor Windows'la beraber, bence fazla. Hem Defender çalışıyor hem Kaspersky. Eğer sistemi yabancı bir uygulama falan sokmam dersen Kaspersky'ı kaldırabilirsin. Windows Defender bence tek başına yeterli.3060ti r5 5600 16ram mevcut. sistem 3 aylık. bu değerler normal mi kaspersky ile ?
Hocam bendede 7 gb gidiyor ortalama sizce naisl bir deger.8 GB gidiyor Windows'la beraber, bence fazla. Hem Defender çalışıyor hem Kaspersky. Eğer sistemi yabancı bir uygulama falan sokmam dersen Kaspersky'ı kaldırabilirsin. Windows Defender bence tek başına yeterli.
Windows 11 kullanıyorsan normal diyebilirim.Hocam bendede 7 gb gidiyor ortalama sizce naisl bir deger.
BIlgisayarimda öyle cok uygulama yok acik olan vesaire.
WIndows 11 de mavi ekran almistim geri 10 a gectim suandada öyle.Windows 11 kullanıyorsan normal diyebilirim.
Görev yöneticisinin fotoğrafını atar mısın?WIndows 11 de mavi ekran almistim geri 10 a gectim suandada öyle.
Hocam suanda okuldayim o yuzden atamiyorum eve gecince atacagim tesekkur ederim iligliniz icin.Görev yöneticisinin fotoğrafını atar mısın?
Kaspersky İnternette çok faydalı oluyor. En basit film sitesine bile tıklayınca direk indirme reddedildi diye uyarı veriyor Kaspersky.8 GB gidiyor Windows'la beraber, bence fazla. Hem Defender çalışıyor hem Kaspersky. Eğer sistemi yabancı bir uygulama falan sokmam dersen Kaspersky'ı kaldırabilirsin. Windows Defender bence tek başına yeterli.