Neler Yeni

Boşta İken İşlemci Sıcaklığım

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
Emre
Gördüğünüz gibi boşta sıcaklık durumu böyle. Termal macun yok oldu sanırım, mining yaptığımdan dolayı. TERMAL Thermal Grizzly Kryonaut siparişi verdim. Yaklaşık 3-4 güne gelicek ve bende bu süre zarfında mininge devam etmeyi düşünüyorum. 3-4 gün boyunca her gün 1 saat civarı bilgisayarı kapatarak mininge devam etsem 70-75 derecede 3-4 gün çalışması sıkıntı çıkartır mı? Çıkartacak ise kapatırım bilgisayarı. 3-4 gün fazla problem değil. Güç seçeneklerinden güç tasarrufu moduna alıyorum, işlemci hızıda düşmüyor. En son biosdan overclock vs. yaptığımda bios pilini çıkartmak zorunda kalmıştım. Sizce ne yapayım?
cpuC.PNG

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Can Bozkurt
Gördüğünüz gibi boşta sıcaklık durumu böyle. Termal macun yok oldu sanırım, mining yaptığımdan dolayı. TERMAL Thermal Grizzly Kryonaut siparişi verdim. Yaklaşık 3-4 güne gelicek ve bende bu süre zarfında mininge devam etmeyi düşünüyorum. 3-4 gün boyunca her gün 1 saat civarı bilgisayarı kapatarak mininge devam etsem 70-75 derecede 3-4 gün çalışması sıkıntı çıkartır mı? Çıkartacak ise kapatırım bilgisayarı. 3-4 gün fazla problem değil. Güç seçeneklerinden güç tasarrufu moduna alıyorum, işlemci hızıda düşmüyor. En son biosdan overclock vs. yaptığımda bios pilini çıkartmak zorunda kalmıştım. Sizce ne yapayım?
Alıntıyı görüntüle
Mining yapma.

Callahan

80+
En İyi Cevap
1
. 3-4 gün boyunca her gün 1 saat civarı bilgisayarı kapatarak mininge devam etsem 70-75 derecede 3-4 gün çalışması sıkıntı çıkartır mı?
Evet. En azından 2 gün yapmayın.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Alıntıyı görüntüle
80i geçmediği sürece yapabilirsin. Takipte kalman lazım yoksa kapatır kendini.

Top Bottom