- Konu Sahibi Konu Sahibi
Malesefki bu kadarda düşürmem.50tlye anlaşabiliriz.
Malesefki bu kadarda düşürmem.50tlye anlaşabiliriz.
aklında ne var ki? hesapta zaten doğru dürüst oyun-içerik yok.Malesefki bu kadarda düşürmem.
Aklımda bir fiyat yok şuanlıkta ortalama 300-450 arasına gitmez mi?aklında ne var ki? hesapta zaten doğru dürüst oyun-içerik yok.
cs2 de seçkin ve pubgde seçkin varsa olabilir yoksa zor.Aklımda bir fiyat yok şuanlıkta ortalama 300-450 arasına gitmez mi?
İmkansız hocam o fiyatlar. 100-200TL veren birini bulursanız anca satabilirsiniz. Onu da kim verir bilmiyorum.Aklımda bir fiyat yok şuanlıkta ortalama 300-450 arasına gitmez mi?
Yani aldığın fiyattan satamazsın doğru fakat ederi bayağı olur o hesabınızın, benimki boşta durduğu için kullanmıyorum, pek parada yatırmadım.Max 200tl satabilirsiniz anca hocam 200 tlde çok zor bulursunuz
Benimde bir hesabım var today price 6000 dolar ama 10 bin TL'ye satamam eminim
satmaya denesen bile steam anlar ve hesabı banlar sonra sattığın kişiyle anlaşmazlık olur gerçi bunun için sözleşme imzalıyorlar geneldeYani aldığın fiyattan satamazsın doğru fakat ederi bayağı olur o hesabınızın, benimki boşta durduğu için kullanmıyorum, pek parada yatırmadım.
Steam tespit edebilir doğrudur ama hesabı direk banlama şansı çok garip kitlenme gibi bir şey olmuyor mu? Hani valorant gibi hesabın kitlendiği zaman bilgilerini verip açtırıyosun bu şekilde.satmaya denesen bile steam anlar ve hesabı banlar sonra sattığın kişiyle anlaşmazlık olur gerçi bunun için sözleşme imzalıyorlar genelde
https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/7E78-08DB-AC21-CE32#buyorsellSteam tespit edebilir doğrudur ama hesabı direk banlama şansı çok garip kitlenme gibi bir şey olmuyor mu? Hani valorant gibi hesabın kitlendiği zaman bilgilerini verip açtırıyosun bu şekilde.