E ebubekirr 80+ Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ebubekir 8 Mayıs 2023 #1 Sa beyler botumu yazdım deneme olarakda ben şimdi tek sa yazınca as yazıyor mesela ben merhaba yazınca merhaba yazması için 2. cümleyi nası yazarım
Sa beyler botumu yazdım deneme olarakda ben şimdi tek sa yazınca as yazıyor mesela ben merhaba yazınca merhaba yazması için 2. cümleyi nası yazarım
Isofyan 80+ Silver Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 2,213 Dahası Reaksiyon skoru 1,038 İsim Yunus İlgilendiği Kategoriler Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon Instagram https://www.instagram.com/ankadizayn_ 8 Mayıs 2023 #2 Aleyküm selam. İften alttaki "}" kısmında kadar kopyala. } işaretinin altına Bi satır in tekrar yapıştır. Anahtar kelimeleri değiştir tekrar dene
Aleyküm selam. İften alttaki "}" kısmında kadar kopyala. } işaretinin altına Bi satır in tekrar yapıştır. Anahtar kelimeleri değiştir tekrar dene
E ebubekirr 80+ Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ebubekir 8 Mayıs 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 teşekkür ederim oldu eywallah