Yavuz KAYIŞ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 960
Beyler ayaklarım 48 numara hiçbir yerde bot bulamıyorum varsa aynı durumda olan ya da tavsiyeniz varmı bütçe Max 450tl
Hacı 49 a geçiyorum 1.95 116kg yimHocam yarın gel fırın küreği olarak işe başla
Şaka bir yana 45-46 giyiyorum ve bende ayakkabı/bot bulmakta zorluk çekiyorum..
Hacı durmuyor o yüzden 48 istiyorumda önleri acıtıyorBu arada o ayağı fazla büyütme bir iki numara küçük bir şey alıp ayağının büyümesini engelle sonradan sıkıntı çekersin bak ben 46 giyiyordum 45 giydim daha fazla büyümemesi için
48 Numara Fırsat Ürünleri | Ayakkabı Online
48 Numara Ayakkabı ve Botları Bulabileceğiniz Sayfamızı Keşfedin! Üstelik aynı gün kargo ve ücretsizwww.ayakkabionline.com
Hocam basketbolcu musunuz yoksa mutant falan mısınız?Beyler ayaklarım 48 numara hiçbir yerde bot bulamıyorum varsa aynı durumda olan ya da tavsiyeniz varmı bütçe Max 450tl
Normal insanım basketbol hiç oynamadım ama vücut geliştirmeye gitmek istiyorum Tuna Tavus olucam yaşım 16 bu arada
Keşke yaşını demeyeydin ya, 22-23 sanmıştım ben.Normal insanım basketbol hiç oynamadım ama vücut geliştirmeye gitmek istiyorum Tuna Tavus olucam yaşım 16 bu arada
Usta yaşıtız 42 giyiyorum sen ne yaptın yaNormal insanım basketbol hiç oynamadım ama vücut geliştirmeye gitmek istiyorum Tuna Tavus olucam yaşım 16 bu arada