Neler Yeni

Boy-Kilo Uyumu Fikir Dayanışması

TEŞKİLAT

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar bayağıdır forumda yokum herkesin sinir olup kızacağı bir konu açıyorum gibi hissediyorum, umarım linçlemezsiniz.

1.87 boy uzunluğuna sahibim ve buna istinaden kilom 73 zamanında yani 5-6 ay önce 82-85 kilo civarındaydım ve spora başlayıp zayıflayıp bıraktım.

Babamlar çok zayıf olduğumu söyleyip kızıyorlar sizce sıkıntı var mı?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhaba arkadaşlar bayağıdır forumda yokum herkesin sinir olup kızacağı bir konu açıyorum gibi hissediyorum, umarım linçlemezsiniz.

1.87 boy uzunluğuna sahibim ve buna istinaden kilom 73 zamanında yani 5-6 ay önce 82-85 kilo civarındaydım ve spora başlayıp zayıflayıp bıraktım.

80 kilonun üstünde olman lazım normalde.

Ariseks

80+ Gold

Zayıfsın
82-85 gayet ideal ama

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
nasıl sağlıklı kilo alabilirim ki o zaman çünkü bacaklarım vücuduma göre kalın göbek vs. yok kollar ince

tavsiyen var mıdır?
Bulk.
tdeecalculator.net'ten günlük kalori ihtiyacını hesapla, sonra 200 kalori üstüne çıkarak kilo almaya başla. (Ağırlık antremanı yaparak tabii ki)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
o zaman en az 10 kilo açığım var nasıl halledebilirim ki
Kanka fark etmez clean bulk yap istersen cankn çok abur cubur çekiyorsa haftada 2 gün filan topla abur cuburları bir göm abur cuburla doyana kadar ama yağsız kilo istiyorsan clean bulk lazım protein ağırlıklı tavuk filan yemelisin yaz internete anlarsın zaten

TEŞKİLAT

80+ Silver
Kanka fark etmez clean bulk yap istersen cankn çok abur cubur çekiyorsa haftada 2 gün filan topla abur cuburları bir göm abur cuburla doyana kadar ama yağsız kilo istiyorsan clean bulk lazım protein ağırlıklı tavuk filan yemelisin yaz internete anlarsın zaten
Bulk.
tdeecalculator.net'ten günlük kalori ihtiyacını hesapla, sonra 200 kalori üstüne çıkarak kilo almaya başla. (Ağırlık antremanı yaparak tabii ki)
teşekkürler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,258
Üyeler
165,314
Son üye
Çağrı ARSLAN
Top Bottom