Neler Yeni

Yardım Boya M1 vs BM800 hangisi bana göre iyidir?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Podcast yayınları yapıyorum.
  • Phtantom power alacak maddi yeterliliğim yok.
  • İstediğim ses tok, net, diksiyonumu belli edecek ve patlamayan bir ses
BOYA BY M1 ve BM800 arasında kaldım. Bilenler cevaplayabilir mi?
Kulaklığın mikrofonunu kullanıyorum diksiyonum iyi olsa bile ses patlak çıktığından bir anlamı kalmıyor.

Karl Dönitz

80+ Bronze
Bm 800 ses performansını beğendim alınabilir.

Karl Dönitz

80+ Bronze
Ya phantom power olmadan dinlediğim videolar var. Çok kötü geliyor. Ben de direkt kullanan var mıdır diye konu açtım.
Evet öyleymiş bence güzel bir mikrofon alana kadar para biriktirmeye bak. Çünkü bu ikiside uzun vadede iş görmez. O zamana kadar gamepower ile mecbur idare edeceksin.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet öyleymiş bence güzel bir mikrofon alana kadar para biriktirmeye bak. Çünkü bu ikiside uzun vadede iş görmez. O zamana kadar gamepower ile mecbur idare edeceksin.
Ya beni 1 yıl idare etsin yeter. Hani normalde bm800 ü hiç duymasam direkt boya alırdım çünkü sesi çok iyi geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Batuhan Aslan
bm800 filtreler olmayınca çok dip ses geliyor ama filtreleri falan açınca obs den güzel geliyor ses

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
umut doyuran
Bende boya m1 var profesyonel kullanmıyprum ancak sesi gayet yeterli boya m1 ile amatör şarkı söylemişti arkadaş istersen dinle eğer kullanmadıysan daha önce

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende boya m1 var profesyonel kullanmıyprum ancak sesi gayet yeterli boya m1 ile amatör şarkı söylemişti arkadaş istersen dinle eğer kullanmadıysan daha önce
Hocam PC de nasıl?
Ve sesi nasıl genel olarak yani? Patlama, dip ses vesaire var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
umut doyuran
Ya şimdi ben bir sıkıntısını görmedim ancak profesyonel olmadığım için o kadar detayı bilmiyorum .Ancak bu fiyata alabileceğin en iyi miclerden birisi . Profesyonel istiyorum dersen orası başka 1k üstü alacaksın mecbur ama f/p olarak çok iyi patlama görmedim ve belki çok dikkatli dinlersen hafif dip ses oluyor o kadar genelde farkedilmiyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ya şimdi ben bir sıkıntısını görmedim ancak profesyonel olmadığım için o kadar detayı bilmiyorum .Ancak bu fiyata alabileceğin en iyi miclerden birisi . Profesyonel istiyorum dersen orası başka 1k üstü alacaksın mecbur ama f/p olarak çok iyi patlama görmedim ve belki çok dikkatli dinlersen hafif dip ses oluyor o kadar genelde farkedilmiyor
Şunu dinler misin?
Bunla karşılaştırıldığında nasıl bir sesi var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
umut doyuran
Yok böyle bir patlama yok kesinlikle , eğer alma planın varsa uygun bir zamanımda ses atabilirim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Yok böyle bir patlama yok kesinlikle , eğer alma planın varsa uygun bir zamanımda ses atabilirim
Ya var da BM800 ile arasında kaldım. BM800 de power phantom ile güçlü bir ses alıyor. Ama yardımcı programlarla phantomsuz bir şekilde de ses iyileştirilebiliyor. Ben arada kaldım işte.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
Top Bottom