Neler Yeni

Boyasız göçük düzeltme

furkvnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan namal
merhaba talihsiz bi sekilde park wderken yandaki araca surterek arabamda gocuk olustu boyasiz gocuk duzeltmeye 15 bin tl fiyat veriyorlar izleyebilcegim bir yol varmi boyatmak istemiyorum experde boyali olarak gozukurse fiyat olaraka bayagi bir zararim olucak yardim edermisiniz

Ekler

• IMG_3556.jpeg
    IMG_3556.jpeg
    3.4 MB · Hit: 27
  • IMG_3555.jpeg
    IMG_3555.jpeg
    3.3 MB · Hit: 26

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Osman Mert
Geçmiş olsun, çizik olan yerlerde tırnakla üstünde elinizi gezdirin tırnak bariz bir şekilde takılmıyorsa boyaya ihtiyaç olmaz. Boyasız göçük düzeltmeler uygun olmuyor maalesef normal düzeltme boyamaya göre o yüzden başka çareniz yok gibi

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Göçüklere bakınca zor göçükler değil, boyasız göçük düzeltme ile sıfır seviyesine yakın olur eksperde bile anlaşılmaz. Fiyat konusunda da el içliğinin pazarlığı çok olmaz çünkü usta da ona göre işi önemsemeyebilir. Karar senin ekstra bir tavsiyem yok

Reindi

80+ Silver
merhaba talihsiz bi sekilde park wderken yandaki araca surterek arabamda gocuk olustu boyasiz gocuk duzeltmeye 15 bin tl fiyat veriyorlar izleyebilcegim bir yol varmi boyatmak istemiyorum experde boyali olarak gozukurse fiyat olaraka bayagi bir zararim olucak yardim edermisiniz
boyatınca tek bizim ülkede düşüyor fiyat şu mantıgın değişmesi lazım

eneskaya6

80+ Silver
Ön kapı icin döşemeyi söküp icerden vur direk düzelir gibi. Arka kapı icinde aynı işlemi yap ama biraz daha ince iscilik ister. Bu 2 hareketle 5Bin tl daha az fiyat söyler turk ustaları.
Her gocukcuye sor cevrende ki pazarlık da yap derim cok ince bi iscilik yok cunku onlar icin basit.

Ve kesinlikle şunu yap bu kapıların fotosunu cek her acıdan ama araba markası belli olmasın wp dan atıp genel fiyat al marka belirtme, bmw olduğu icin havadan para istiyorlar hepsi aynı. Reno araba al git 7/8bin derdi

DunedaInS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fikret Özden
15 bin ₺ nedir babacım bu sanayiciler kafayı yemiş.

furkvnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan namal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ön kapı icin döşemeyi söküp icerden vur direk düzelir gibi. Arka kapı icinde aynı işlemi yap ama biraz daha ince iscilik ister. Bu 2 hareketle 5Bin tl daha az fiyat söyler turk ustaları.
Her gocukcuye sor cevrende ki pazarlık da yap derim cok ince bi iscilik yok cunku onlar icin basit.

Ve kesinlikle şunu yap bu kapıların fotosunu cek her acıdan ama araba markası belli olmasın wp dan atıp genel fiyat al marka belirtme, bmw olduğu icin havadan para istiyorlar hepsi aynı. Reno araba al git 7/8bin derdi
on kapida kapi koluna dogru ice gocukluk var birazcik suanda 3-4 yere sordum son 15 bin tl diyorlar ve banada cok ucuk bi rakam geliyor iki cekice vurucaklar sonucta malzeme masrafi yok birsey yok izmirden armuttan ilan olusturdum tanimadik yere vermekte biraz guven vermiyor ama tanidiklarinda hali ortada

eneskaya6

80+ Silver
on kapida kapi koluna dogru ice gocukluk var birazcik suanda 3-4 yere sordum son 15 bin tl diyorlar ve banada cok ucuk bi rakam geliyor iki cekice vurucaklar sonucta malzeme masrafi yok birsey yok izmirden armuttan ilan olusturdum tanimadik yere vermekte biraz guven vermiyor ama tanidiklarinda hali ortada
o fiyatlar tamamen markadan ötürü bmwye biniyor en az 10bin diyelim diyorlar iki kapi 15 de sallıyorlar. Kaynar su döküp cekmeye de calisabilirsin ya da su döküp vur ön kapiya düzelir bisey yok.
tavsiyem iki kapinin da döşemesini sök elinden geldiğince düzelt sonra ince is icin git fiyat al

furkvnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan namal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o fiyatlar tamamen markadan ötürü bmwye biniyor en az 10bin diyelim diyorlar iki kapi 15 de sallıyorlar. Kaynar su döküp cekmeye de calisabilirsin ya da su döküp vur ön kapiya düzelir bisey yok.
tavsiyem iki kapinin da döşemesini sök elinden geldiğince düzelt sonra ince is icin git fiyat al
daha kotu yapma sansim varmi bide dediklerinizi yaptiktan sonra sizce ortalama ne kadar fiyat cikar yardiminiz icin tesekkur ederim

eneskaya6

80+ Silver
daha kotu yapma sansim varmi bide dediklerinizi yaptiktan sonra sizce ortalama ne kadar fiyat cikar yardiminiz icin tesekkur ederim
Genelde inc olarak hesaplayıp fiyatlandırma yapar profesyonel yerler, mahalle ustaları da gözle bakıp fiyat yerir arka kapıda uzun bi cizgi var onu düzeltmek icin ince ince uğrasacaklar asıl para o ediyor sen iki kapiyi kabadan düzeltsen marka vermeden isciligi 5bin tutar. Ama öyle bi olmuşlar ki bmw falan olunca adamlae 5bin tl demiyor 7/8bin 10bin diyor o yüzden sıkı pazarlık yap. Bunun hakkı 7-8bin tl tutar en fazla he aynısını megane da 5bine yaparlar orası ayrı. Sana düz 10 fiyat verirler tahminimce 7/8bine bitirmeye çalış pazarlık yaparken hic cekinme 5bin olur mu de kabul eden cikabilir

Ön kapıyı bi düzelt belki yaptirmana gerek kalmaz cok göze batmazsa
IMG_4275.jpeg

Top Bottom