Neler Yeni

Öneri #BOYKOT 2 NİSAN 2025

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
fb düşmanı
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Vay amg fukarası derdine bak. Ekran kartı fiyatını düşünme diye bu kadar çaba. Hala düşse de alsam diyor yazık valla
inşallah şu boykotları biraz uzun sürdürürlerde ekran kartı fiyatlarıda düşer yav. işimize gelir en azından HAHAHAHHAHAHAAHAH

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Sercan SAYİT
ulan sanki muhalefet partilerden herhangi biri gelse şıp diye ekonomi düzelecek.
Şıp diye düzelmez elbet ama hasta garantili hastaneler, geçiş garantili köprüler, yolcu garantili havaalanları, yandaşlara çekilen ihaleler vs vs anlatılabilecek, yüzlerce, binlerce para yolu kişilere, şirketlere, dış ülkelere, yandaşlara giden paralar iç ekonomiye geri döner. Bilmediğiniz konularda konuşmazsanız sizin daha hayrınıza olur gençler.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Doğukan
olum bu forumun yarısından çoğu ılık gizli akpli sence böyle bir şey mümkün mü adam ülkesi için yapılan boykotla israil boykotunu karşılaştırıyo sen bu kafaya bir şey anlatabilir misin sence çoğu henüz 15 16 yaşında çoğunun kendi fikri bile yok ailesinin politikasına göre davranıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Abdükadir
Şıp diye düzelmez elbet ama hasta garantili hastaneler, geçiş garantili köprüler, yolcu garantili havaalanları, yandaşlara çekilen ihaleler vs vs anlatılabilecek, yüzlerce, binlerce para yolu kişilere, şirketlere, dış ülkelere, yandaşlara giden paralar iç ekonomiye geri döner. Bilmediğiniz konularda konuşmazsanız sizin daha hayrınıza olur gençler.
Bunların garantisi ne, parti içinde mi çalışıyorsun, verilen sadece söz bakın bunu sadece bir parti için söylemiyorum hangi parti gelirse gelsin fark etmez hepsini tek bir gayesi var bayrağı kim tutarsa kaymağı da o yiyor. Bize de bir umuttur yaşamak
Mesaj otomatik birleştirildi:

olum bu forumun yarısından çoğu ılık gizli akpli sence böyle bir şey mümkün mü adam ülkesi için yapılan boykotla israil boykotunu karşılaştırıyo sen bu kafaya bir şey anlatabilir misin sence çoğu henüz 15 16 yaşında çoğunun kendi fikri bile yok ailesinin politikasına göre davranıyor
Söz konusu parti değil akıl da yaşta değil baştadır kısacası senin anlayacağın insan canı için boykotu lüzumsuz gören mal için boykotu elzem görüyor her ikisine de katılana hiçbir sözümüz yok.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Sercan SAYİT
Bunların garantisi ne, parti içinde mi çalışıyorsun, verilen sadece söz bakın bunu sadece bir parti için söylemiyorum hangi parti gelirse gelsin fark etmez hepsini tek bir gayesi var bayrağı kim tutarsa kaymağı da o yiyor.
Bunların garantisi ne mi? Siz gerçekten bu ülkede yaşıyor musunuz? Nasıl hiç bir şeyden haberiniz olmaz? Bu bir kumpastır, geçiş garantisi tutmadığı zaman geçiş garantisi verdiğin firmaya milyar dolarlık tazminat ödersin. Bunun gibi bir sürü ulaşımı üstte söyledim zaten.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekono...-havalimaninda-calisan-sayisi-artti-6-2246812
https://haber.sol.org.tr/haber/osma...ranti-odemesi-1-milyar-215-milyon-dolari-asti

https://www.patronlardunyasi.com/sayistaydan-hasta-garantili-sehir-hastanelerinde-usulsuzluk-tespiti

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Draq123
ulan sanki muhalefet partilerden herhangi biri gelse şıp diye ekonomi düzelecek.
adamlar ellerinde ne varsa sattı halkın ileride iyiliğini değil anlık kendi çıkarlarını düşündüler ülke şuan bu yüzden battı ve halada devam ediyorlar TÜRKİYENİN çıkarını zerre düşünmedikleri için ülke bu hale geldi senin gibi ülke durumundan bi haber veletler gelir anca boş yorum yapar ve evet herhangi biri gelse ülkeyi batırmaya çalışmaz en azından

doğru demişsin reis 15 yaşında felandır babasından annesinden duyduğu şeylerle gelir forumda parti tutar boş yapar diline sağlık bu gençleri aydınlatmak lazım

Son düzenleme:

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,367
İsim
Abdullah Aydoğdu
Forumun kitle acayip bozulmuş. Direkt forumun kendi bozuldu gerçi. Teknoloji forumu değil indirim paylaşma forumu oldu.
Teknik konulara 3 mesaj gelirken 5 lira indirimli çorap konusuna 30 sayfa mesaj geliyor :)

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Draq123
Forumun kitle acayip bozulmuş. Direkt forumun kendi bozuldu gerçi. Teknoloji forumu değil indirim paylaşma forumu oldu.
Teknik konulara 3 mesaj gelirken 5 lira indirimli çorap konusuna 30 sayfa mesaj geliyor :)
teknik bilen insan kalmadıki forumda :D

yeni hesap sayısı fazla şu aralar

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Abdükadir
Bunların garantisi ne mi? Siz gerçekten bu ülkede yaşıyor musunuz? Nasıl hiç bir şeyden haberiniz olmaz? Bu bir kumpastır, geçiş garantisi tutmadığı zaman geçiş garantisi verdiğin firmaya milyar dolarlık tazminat ödersin. Bunun gibi bir sürü ulaşımı üstte söyledim zaten.

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekono...-havalimaninda-calisan-sayisi-artti-6-2246812
https://haber.sol.org.tr/haber/osma...ranti-odemesi-1-milyar-215-milyon-dolari-asti

https://www.patronlardunyasi.com/sayistaydan-hasta-garantili-sehir-hastanelerinde-usulsuzluk-tespiti
Vallahi İnşallah iyi biri gelir bunu ben illa şu şahıs olsun şu parti olsun demiyorum çünkü hepsinden sıkıldım. Toplum o kadar çaresiz durumda ki cumhurbaşkanlığı seçiminde alternatif olarak çıkan seçmenler dahi çok düşük oylarda kaldı. Bugün İmamoğlu gelecekse gelsin yalnız daha da kötüye gitmesin şayet kötüye giderse işte o zaman tamamen bitmişlik sendromu başlar

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,367
İsim
Abdullah Aydoğdu
teknik bilen insan kalmadıki forumda :D

yeni hesap sayısı fazla şu aralar
Eskiden bir sorun yaşayınca xxx sorunu technopat yazardım, sonra xxx donanımarşivi yazmaya başladım, şimdiyse reddit yazıyorum.
Türkiyede teknoloji forumu diye bir şey kalmadı. İndirim konularının ana sayfaya çıkmaması lazım 2. el konularında olduğu gibi.

emreturk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre
Merhabalar,

2 Nisan 2025 ülke genelinde yapılacak olan boykot için sıcak fırsatlar, alışveriş kısmının 1 günlüğüne kapatılmasını talep ediyorum.
Bugün sağlam indirimler kampanyalar olur

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom