Neler Yeni

Öneri #BOYKOT 2 NİSAN 2025

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

The Semih

80+ Gold
Eskiden bir sorun yaşayınca xxx sorunu technopat yazardım, sonra xxx donanımarşivi yazmaya başladım, şimdiyse reddit yazıyorum.
Türkiyede teknoloji forumu diye bir şey kalmadı. İndirim konularının ana sayfaya çıkmaması lazım 2. el konularında olduğu gibi.
Birtek ben böyle düşünmediğime sevindim, ben bu olayı test ettim, cidden öyle bu forum özellikle tamamen katalog takip etme indirim kovalama yeri olmuş. Hatta xx sorun diye forumlarda arattığın zaman en az 3-4 yıl önce açılan konular çıkıyor anasayfada. Bende Reddit ten bakıyorum genelde çünkü 1 paragraf cevap yazıyor adamlar orda. Ayrıca yapay zekadan destek al en hızlı sonuca ordan ulaşıyorum, Burdaki insanların bilgisinede güvenmiyorum artık.

Satriani

80+ Silver
Burada mevzu siyasi bi' kanat ya da ideoloji üzerine yakınlık göstergesi değil, ortada artık herkesi ilgilendiren bi' adaletsizlik ve çaresizliğin baş kaldırısı varken, bu kadar laubali karşılanacak bi' durum görmüyorum açıkcası. Duyarlı olmaya çalışan insanlara karşı yapılan saçma sapan yorumlar ve dalga geçer gibi gülme emojileri ancak belirli bi' zeka ve idrak seviyesindeki insanların göstereceği davranışlardır.
Unutmayın ki, bugün hak ve adalet için ufacık çaba sarfetmeye çalışanlara arkasını dönenler, yarın adalet ararken yanlarında kimseyi bulamazlar...

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Erdem çay
Boykotu bile beceremeyen yeteneksiz bir toplum.
0 IQ lu bazı arkadaşlar da kendi zekalarınca dalga geçmeye çalışmış. :kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Koçyiğit
yorum silindi.

Son düzenleme:

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Zorlı
Neyin boykotu kusura bakmayın da adamlar kendi kendilerini savcılığa şikayet etmiş yaptığını buluyor ama başkaları da çalıyor diyenler için onlar da bulur hak ettiklerini.
Kim bu milletin 1 lirasını hak etmeden yediyse 7 ceddinden çıksın.

Neyin boykotu kusura bakmayın da adamlar kendi kendilerini savcılığa şikayet etmiş yaptığını buluyor ama başkaları da çalıyor diyenler için onlar da bulur hak ettiklerini.
Kim bu milletin 1 lirasını hak etmeden yediyse 7 ceddinden çıksın.

Ekler

• IMG_20250402_085148.jpg
    IMG_20250402_085148.jpg
    100 KB · Hit: 34

ruaF1912

80+ Bronze
Forumun kalitesi ne kadar düşmüş bu konudan fikir sahibi olabilirsiniz, ayriyeten konudaki genç kardeşlerime maalesef üzülüyorum, kendi hür iradeniz yok, ailenizin size dayattığı himaye altında yaşayıp gidiyorsunuz, bir duruşunuz olsun, iradeniz olsun, omurganız olsun.

Keyfen

80+ Bronze
Dostum, forumlar siyasetin bir parçası olmamalı adamın başını yakmayın durup dururken gerekli görseydi kendisi zaten yapardı bırakın bilgi aldığımız muhabbet ettiğimiz bir ortamımız var siyaset girmesin buraya

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Emir
umutsuz durumlar yoktur umutsuz insanlar vardır. ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom