Neler Yeni

Yardım BOYKOT! İNDİRİM YAPSANIZ DA BOYKOT

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Çağan Acı
Benim diplomamda USULSÜZLÜK yok ve ben YOLSUZLUK yapmadım o yüzden içeri atamazlar.madem masumdu tonla avukatları var temize çıkaramadılarmı :D
Şuan usulsüzlük yok 20 yıl sonra birisini kafasına göre usulsüz çıkarır merak etme 😂 yolsuzluk yapıp yapmaman önemli değil 2-3 kişi senin hakkında “böyle yapmış öyle duydum” diye ifade verir içeri atarlar 😂

The Semih

80+ Gold
Dün Gazze içinde yürüdüm bugün özgürlüğüm için de. Orda hakkını savunan insanlara yattığın yerden atıp tutmadan önce gel kendin gör polisin naaptığını. Polisi savunucam diye amerikadan örnek vermen bağırttı. En ülkücü en vatansever sensin kanzi
Polise naptığınızı ve polisin size naptığını biliyorum canım benim, kafana el bombası atmışlar gibi anlatıyorsun. Amerikadan örnek vericem tabi en çok sevdiğiniz ülke orası çünkü.

Bu kadar dönek olmayın bak geçen polisin vurma hakkı yok diye şikayet edenler gelmiş polis bize ne yaptı diyor, olm karar verin, plastik mermi mi gerçek mermi mi?

Şuan usulsüzlük yok 20 yıl sonra birisini kafasına göre usulsüz çıkarır merak etme 😂 yolsuzluk yapıp yapmaman önemli değil 2-3 kişi senin hakkında “böyle yapmış öyle duydum” diye ifade verir içeri atarlar 😂
Hiçbir delil olmadan sırf "IDDIA" ile kimse kimseyi içeri attıramaz :) ozaman yarın gidiyim senin hakkında atıp tutuyum bakıyım alacaklarmı içeri :D

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes k
Konu memleket değilki kardeşim, Konu Ekrem İmaronun hapise girmesi, üstelik birsürü kanıt olmasına rağmen gidip savunuyorsunuz adamı. Ekrem bu ülkenin başına gelince ekonomi düzelcek diyorlar bide şakamısınız, adam 7 yıldır istanbulu toparlayamadı bunlara ülkeyi nasıl emanet ediyorsunuz. Üstelik kanıt aramaya gerek bile yok aklı olan her genç 6 lı masada DEM partinin neden aday çıkarmadan destek verme sebebini kavraması lazım. Cevap : Atama istediler ve atandılar bu olay yeni değil ki yıllar önce ifşalandılar.

Ayrıca şöyle bir algı yapılıyor, Ekremi ifşalayan hükümet değil CHP nin kendisidir, bunu araştırın önce, içerden ifşalandı adam, fakat bunu hiçbir youtube kanalı söylemiyor Tolga Turan hariç.

Ümit özdağ hapise girerken nerdeydiniz? yada madem derdimiz ekonomi asgari ücret açıklanınca niye çıkmadık sokağa sen söyle ?
Ya ekrem sadece bi fitili ateşledi. Git kendin çık gör o insanların kaçı ekremi seviyo ekrem için orda. Yattığın yerden bilmiş bilmiş ne güzel ahkamlar kesiyon. Bunca dolmuşluğun patlaması bu. Ekrem için değil bu direniş

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Bunlar boş bi muhabbet'den sokağa çıktığında protesto ettikten sonra polis bize neden müdahale etti diye'de tepki verirler. Zaten IQ seviyesi yüksek olsa bu kadar kolay kandırılamazlardı.

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Çağan Acı
Hiçbir delil olmadan sırf "IDDIA" ile kimse kimseyi içeri attıramaz :) ozaman yarın gidiyim senin hakkında atıp tutuyum bakıyım alacaklarmı içeri :D
Siz nasıl internet kullanıyorsunuz ya GİT OKU İFADELERİ DELİLLERİ DOSYAYI İNCELE VAR MI YOK MU GÖR ELEŞTİRDİĞİMİZ ŞEY O ZATEN, İRONİ YAPTIĞIN ŞEYİ ADAMLAR GERÇEKTEN YAPTI
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunlar boş bi muhabbet'den sokağa çıktığında protesto ettikten sonra polis bize neden müdahale etti diye'de tepki verirler. Zaten IQ seviyesi yüksek olsa bu kadar kolay kandırılamazlardı.
Canım benim bizim taraf hiç kandırılmadı ne açılım sürecinde ne 15 temmuzda bizim tarafımız hep belliydi için rahat olsun

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes k
Polise naptığınızı ve polisin size naptığını biliyorum canım benim, kafana el bombası atmışlar gibi anlatıyorsun. Amerikadan örnek vericem tabi en çok sevdiğiniz ülke orası çünkü.

Bu kadar dönek olmayın bak geçen polisin vurma hakkı yok diye şikayet edenler gelmiş polis bize ne yaptı diyor, olm karar verin, plastik mermi mi gerçek mermi mi?
Valla bravo ya her şeyi çözmüşsün kral😃 Biz sana ne anlatsak boş aynı tas aynı hamam devam

The Semih

80+ Gold
Olay sence İmamoğlu veya CHP mi? Göz göre hukuksuzluk yapılıyor. Önce diploma iptali sonra “öyle duydum” “şöyle duydum” gibi ifadelerle bir insanın içeri atılması. Şimdi ses çıkarmazsan yarın şeninde diplomanı iptal ederler, seni de haksız yere içeri atarlar
Diyorum ki 7 yıldır biliniyordu AKP bunları siyaseten koz olarak kullanmışlar öyle görünüyor, CHP olsa oda aynısını yapardı, burda taraf tutmuyoruz. Bu olay masum adama yapılsaydı bu şekilde ozaman sana hak verirdim.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Mehmetcan
Din kardeşlerin Türklerden nefret ediyor, Ermeni soykırımını kabul ediyor haberin olsun.
Ya Yetişkin bireyler Ne Düşünürseler düşünsünler Önemli Olan Çocuk ve bebeklerinde insafsızca katledilmesi Lan Bebek ne bilecek Ermeni'yi Türk vs.

Yoksa düzgünce savaş Olsa Kadın ve çocuklar öldürülmese Millet uyurkan kafalarına Bomba atılmasa Sadece Cephedeki askerler Savaş'sa Tıpkı Ukranya Ve Rusya Savaşı gibi vs. olsa
No problem Adil bir savaş olmuş olur sorun yok Ama İşte İsrail açıkça dünya insan hakları kanunlarını çiğniyor

Bunu yapan yarın öbür gün bizede yapar

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Enes k
Bu ülkede adaletin sağlandığına nasıl kendinizi ikna ettiniz. Bende istiyorum bu kafadan

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Mehmetcan
Din kardeşlerin Türklerden nefret ediyor, Ermeni soykırımını kabul ediyor haberin olsun.
Ya Yetişkin bireyler Ne Düşünürseler düşünsünler Önemli Olan Çocuk ve bebeklerinde insafsızca katledilmesi Lan Bebek ne bilecek Ermeni'yi Türk vs.

Yoksa düzgünce savaş Olsa Kadın ve çocuklar öldürülmese Millet uyurkan kafalarına Bomba atılmasa Sadece Cephedeki askerler Savaş'sa Tıpkı Ukranya Ve Rusya Savaşı gibi vs. olsa
No problem Adil bir savaş olmuş olur sorun yok Ama İşte İsrail açıkça dünya insan hakları kanunlarını çiğniyor

Buna Eğer göz Yumarsak Yarın öbür gün bizede yaparlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom