Neler Yeni

Yardım BOYKOT! İNDİRİM YAPSANIZ DA BOYKOT

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Müslümanlar din kardeşi olarak görüyor diğer grup arap sevici olarak bunu anlamak için önce aynı dinden olmak gerekiyor kardeşim. Kimliğimizde yazan kısımdaki gibi yani.
Kardeş anlamadığınız mevzu bu işte mezvu (ARAP-DIN KARDESLIGI-vb.) "DEĞİL" mevzu Çocuk ve Masum İnsanların katledilmesi.Hadi diyelim benim din kardeşim AMERIKADA tonla insan sokaklara çıktı çoğu Hristiyan vb dinlere inançları var sizin dilinizde din kardeşleri değiller ama INSANI DUYGULARA sahip oldukları için boykot ettiler.KAFANIZ ALSIN ARTIK ALSIN ....

The Semih

80+ Gold
Başka ülkelerdeki olaylara ağıt yakıp kendi ülkesini umursamayan, kendi gencini kendi öğrencisini kendi ülkesini umursamayan ya arap sevicidir ya da vatan haini kansızın tekidir hadi istediğiniz kadar havlayabilirsiniz bundan sonra
Kendi ülkemi umursuyorum, bende bu ülkenin genciyim bende çoğu şeyden şikayetçiyim sizin gibi, fakat tepki gösterdiğiniz yer ve kişi o kadar saçma ki, madem tepki gösterilcekti asgari ücret açıklandığında dökülseydik sokağa diyorum. Konu ekonomiyse sana göre, Savunduğunuz adam hiç masum değil bunu bilmemezlikten mi geliyorsunuz anlamıyorum. Ülkesini düşünen adam DEM parti ile anlaşmaz iki tarafada bu sözüm, Önümüzdeki seçimde gelecek adam hiçbirşeyi değiştirmeyecek diyorum her şey kaldığı yerden devam edicek. Sizin gözünüzü boyuyorlar demokrasi diyerek, dünya üzerinde hiçbir ülkede demokrasi uygulanmaz hepsi vaadtir konu açtım dün okuyabilirsin.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mehmetcan
Yani adam İsrail ürünleri boykot çağrısın da ne yaptın yazmış kendi ülkesindeki kendi halkına yapılan muameleyi bir Arap ülkesindeki bir olay ile karşılastırıyor :D
Hocam Ne Arap Takıntınız Varmış ya Zaten sizin gibiler genelde kendine modern kültürlü diyen kendini zeki sanan insanlar

Ama Arap Oldukları için değil kadın, Çocuk,bebek diye ayırt etmeden katletikleri İçin ve Savaş Sırasında Kurallara uymadıkları için Boykot ediyoruz
Batılılar sizce araplara bayılıyordamı boykot ediyorlar ? Hayır. çünkü sizin gibi apt*l değiller Daha bilinçli insanlarlar
Yarın öbür gün başka bir devlet gelip Senin ülkene savaş açtığında savaş kurallarına uymasa Düsman askerleri Aile'ni Katletse veya Karına Kızına Tec*vüz Etse Size barıştık diyip ertesi gün evinizde mutluca yemek yerken kafanıza bomba atsa ve Avrupalılar Türk'ler zaten gelişmemiş cahil pis insanlardı Zaten İyi olmuş Dese Nasıl Hissederdin ??

İsrail = Yeni Nazi Birliği

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,259
İsim
mehmet ali oğuz
Kardeş anlamadığınız mevzu bu işte mezvu (ARAP-DIN KARDESLIGI-vb.) "DEĞİL" mevzu Çocuk ve Masum İnsanların katledilmesi.Hadi diyelim benim din kardeşim AMERIKADA tonla insan sokaklara çıktı çoğu Hristiyan vb dinlere inançları var sizin dilinizde din kardeşleri değiller ama INSANI DUYGULARA sahip oldukları için boykot ettiler.KAFANIZ ALSIN ARTIK ALSIN ....
Hey hey ben ben mi yaptım :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Kendi ülkemi umursuyorum, bende bu ülkenin genciyim bende çoğu şeyden şikayetçiyim sizin gibi, fakat tepki gösterdiğiniz yer ve kişi o kadar saçma ki, madem tepki gösterilcekti asgari ücret açıklandığında dökülseydik sokağa diyorum. Konu ekonomiyse sana göre, Savunduğunuz adam hiç masum değil bunu bilmemezlikten mi geliyorsunuz anlamıyorum. Ülkesini düşünen adam DEM parti ile anlaşmaz iki tarafada bu sözüm, Önümüzdeki seçimde gelecek adam hiçbirşeyi değiştirmeyecek diyorum her şey kaldığı yerden devam edicek. Sizin gözünüzü boyuyorlar demokrasi diyerek, dünya üzerinde hiçbir ülkede demokrasi uygulanmaz hepsi vaadtir konu açtım dün okuyabilirsin.
kanka bunlara birşeyleri ispatlasan bile farklı argümanlara çekerler asla bizi anlamazlar boşunuza kendinizi yormayın onların düşüncesine göre biz arap sevdalısıyız

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Enes k
Olm valla adamı deli edersiniz he, arap ülkesi diyor, orada bebeklerin halini gördünmü sen o insanlar senden daha mağdur. Ulan iki tane plastik mermi bide biber gazı yediniz asıl duyar kasan sizsiniz, bide gelmiş türk polisini suçluyorlar, türk polisinin eli kolu bağlı sen bunları amerikada yapabilecek misin? gidin amerikada aynısını yapın bakalım size neler yapıyorlar. ( Amerika Demokrasi Ülkesi Yersen )

Dün Gazze içinde yürüdüm bugün özgürlüğüm için de. Orda hakkını savunan insanlara yattığın yerden atıp tutmadan önce gel kendin gör polisin naaptığını. Polisi savunucam diye amerikadan örnek vermen bağırttı. En ülkücü en vatansever sensin kanzi

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Çağan Acı
Olay sence İmamoğlu veya CHP mi? Göz göre hukuksuzluk yapılıyor. Önce diploma iptali sonra “öyle duydum” “şöyle duydum” gibi ifadelerle bir insanın içeri atılması. Şimdi ses çıkarmazsan yarın şeninde diplomanı iptal ederler, seni de haksız yere içeri atarlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
Olay sence İmamoğlu veya CHP mi? Göz göre hukuksuzluk yapılıyor. Önce diploma iptali sonra “öyle duydum” “şöyle duydum” gibi ifadelerle bir insanın içeri atılması. Şimdi ses çıkarmazsan yarın şeninde diplomanı iptal ederler, seni de haksız yere içeri atarlar
imamoğlu neden tutuklandı bilmiyoruz o konuya hakim değiliz belki Belediye'nin parasını gasp etti belki hâk yedi ama onu biz bilmiyoruz neden tutuklandığını emin ol tutuklanmasınıda istemezdik.

jolabeka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Çağan Acı
Dün Gazze içinde yürüdüm bugün özgürlüğüm için de. Orda hakkını savunan insanlara yattığın yerden atıp tutmadan önce gel kendin gör polisin naaptığını. Polisi savunucam diye amerikadan örnek vermen bağırttı. En ülkücü en vatansever sensin kanzi
Amerika’da polisler daha sertmiş ama arkadaş öyle dedi

Ekler

• IMG_0478.jpeg
    IMG_0478.jpeg
    125.5 KB · Hit: 18
  • IMG_0481.jpeg
    IMG_0481.jpeg
    65.3 KB · Hit: 18
  • IMG_0488.jpeg
    IMG_0488.jpeg
    308.8 KB · Hit: 19
Benim diplomamda USULSÜZLÜK yok ve ben YOLSUZLUK yapmadım o yüzden içeri atamazlar.madem masumdu tonla avukatları var temize çıkaramadılarmı :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom