Neler Yeni

Böyle bir bilgisayar sizce fiyatına değer mi yoksa çöp mü

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
la tamam işte tek alıcam sonra birtane daha koyucam :)
Ama 2x8 ler bir kutuda satiliyor direk 600 verip 2 tane aliyorsun sey gibi dusun 2 eslestirilmis birbiri icin yapilmis ram kullanicaksin digerleri de bir birini tanimiyor bile birbiri icin yaratilmislar daha iyi performans verecktir. Ayri ayri 2x8 ram bulabiliyoraan helal sana da 1x8 +1x8 ramlar farkli bunu bilesin

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Ama 2x8 ler bir kutuda satiliyor direk 600 verip 2 tane aliyorsun sey gibi dusun 2 eslestirilmis birbiri icin yapilmis ram kullanicaksin digerleri de bir birini tanimiyor bile birbiri icin yaratilmislar daha iyi performans verecktir. Ayri ayri 2x8 ram bulabiliyoraan helal sana da 1x8 +1x8 ramlar farkli bunu bilesin
biliyorum onu aynı alman gerekiyor farklı degiller

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

zRskill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emir
Olur, sen hurafelere inanma. Dual channel belleklerin değil anakartın özelliğidir. Sanki tek satılan bellekleri tek kullanılabilir olarak programlıyorlar. Zamanında biri bir kuyuya taş atmış sene 2020 oldu hâlâ o taşın peşindeler. Birebir aynı model aldıktan sonra bir problem olmaz kafan rahat olsun. Ben de 2 tane tek kit bellek kullanıyorum.

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Olur, sen hurafelere inanma. Dual channel belleklerin değil anakartın özelliğidir. Sanki tek satılan bellekleri tek kullanılabilir olarak programlıyorlar. Zamanında biri bir kuyuya taş atmış sene 2020 oldu hâlâ o taşın peşindeler. Birebir aynı model aldıktan sonra bir problem olmaz kafan rahat olsun. Ben de 2 tane tek kit bellek kullanıyorum.
Adam dual channelin ne oldugunu bilmiyor 2 ayni model alinca o iksinin dual channel olacagini saniyordu bende ogretmeye calistim alabiliyorsa oyle alsin illa alsin diye tutturmadim tutturmamda ama performansa etkisi var sonucta oylesi daha iyi ama ben Ona sorun yasarsin demedim sadece dual channel performansi alamazsin dedim

zRskill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Emir

Alıntı yapmayı unutmuşum dostum, sana yazmıştım bunu.

beyler bende bu civarlarda toplicam ama rami 8 alıcam hemen iki hafta sonra yenisinii koyucam bişey olurmu böyle yapsam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,572
Üyeler
166,957
Son üye
Kerem123.b
Top Bottom