Bunun için uygulamalar var-> `TextToBand` yani not tutmuyorsun fakat uygulamaya yazdığın yazıyı bildirim olarak gönderip bilekliğinde görebilirsinAkıllı saat arıyorum. Mi band 6 düşündüm ama mi band 6 da not tutma yok.
Bunu bilmem fakat akıllı saatlarin çoğu telefonundaki resimleri gösteriyor onu kullanabilirsin+Not defteri olmalı(kopya çekerken flnda işe yarar)
Böyle düzgün bir akıllı saat var mı?+Clash royale oynatsın(Bu maddeyi yazarken ciddiyim ama olmasada olur.)
Arkadaşından kendine kopya mesajnı atarsın. Sınavda okursun.+Not defteri olmalı(kopya çekerken flnda işe yarar)
bende sms atıp okurum diye düşündüm ama mi bandde sms seçmek yok en son geleni gösteriyormuş.Ya uçak moduna falan alıcam yeni sms gelmesin diye.Ama o zaman saat ile telefon bağlanabilirmi bilmiyorum.Boş boş sms ler geliyor birsürü siteden.Arkadaşından kendine kopya mesajnı atarsın. Sınavda okursun.
yanlış bilgi, mi band 5 kullanıyorum galiba en son 5 mesajı gösteriyormi bandde sms seçmek yok en son geleni gösteriyormuş.