Neler Yeni

Böyle bir sistem topladım

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Al daha iyi işlemci ve daha ucuz

Hem daha iyi sistem bu fiyattayken PİYASAYI BİLMEYENLER gelip burda emoji atıyor ya yazık
Güzel sisteme benziyor hocam
Hocam bu işlemci 5500 den iyi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

İkinci el daha iyi dizersin ama arkadasin attığı i3 13100f sistemde güzelmiş
Hocam pek anlamıyorum ikinci ele nasıl güne bilirim ki üstelik aldığım malzemeyi test edebilecek bir bilgisayarım bile Yok

Sizin attığınız 4060 mı daha iyi bu mu

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ bunun işlemciyi 5600 yapmak zorundasın anakartı b450 biostar yap diğer şeylerde serbest takıl kafana göre

Üsteki kötü intel olan
Game garajı biostar b450 ekran kartını palit ramleri GS ripjaps yaptım işlemciyide 5600 21 küsür oldu şimdi itopyadaki mi daha iyi bu mu

Son düzenleme:

Honigfluss

80+ Bronze
Bundan iyisi olsaydı muhtemelen haberim olurdu, aklına takılan bir şey varsa sor ve bütçen hem bu pc'yi almaya hem de 3 ay sonra öde + 6 taksit kampanyalı 800 tl veya 1000 tl soğutucu almaya yetiyor mu onu söyle
1710308506987.png

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Peşin fiyatına taksit yapan site var mı arkadaşlar sinerjiye game garaj İncehesap vs. hangileri yapıyor

Son düzenleme:

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Bundan iyisi olsaydı muhtemelen haberim olurdu, aklına takılan bir şey varsa sor ve bütçen hem bu pc'yi almaya hem de 3 ay sonra öde + 6 taksit kampanyalı 800 TL veya 1000 TL soğutucu almaya yetiyor mu onu söyle
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben sistemi de taksitle almak istiyorum hiç vade farkı koymayan ya da çok az koyan bir firma var mı game garajdaki bu sistem çok güzel onlar taksitde ne yapıyor

Son düzenleme:

Honigfluss

80+ Bronze
Hocam ben sistemide taksitle almak istiyorum hiç vade koy farkı almak istiyorum hiç vade parkı koymayan ya da çok az koyan bir firma var mı giyim garajdaki bu sistem çok güzel onlar taksitde ne yapıyor
Peşin fiyatına taksit sadece vatan yapıyor ama onlar da parasını sistemden çıkarıyorlar. En mantıklısı maksimum kart varsa gamegarajdan almak çünkü +4 taksit kampanyası var.

Hocam ben sistemide taksitle almak istiyorum hiç vade koy farkı almak istiyorum hiç vade parkı koymayan ya da çok az koyan bir firma var mı giyim garajdaki bu sistem çok güzel onlar taksitde ne yapıyor
Gösterdiğim sistemin taksit ödemeleri böyle
1710422635465.png

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Peşin fiyatına taksit sadece vatan yapıyor ama onlar da parasını sistemden çıkarıyorlar. En mantıklısı maksimum kart varsa gamegarajdan almak çünkü +4 taksit kampanyası var.

Alıntıyı görüntüle
Maximum var ama limit 2k annemin kartı maaşı yok yükseltemezmiyim babamın var ama o dolu şuanda

Alıntıyı görüntüle
Ya da parça parça sitelerden taksitle alsak daha ucuza gelir mi çok vade farkı koymuşlar ya bide vatan sistemi ne kadar pahalıya satıyor bu düzeylerde bir sistemi bi tık düşüğüde olur hard oyun oynayan biri değilim genellikle ders vs. Ayriyetten rdr2 valo gtaV herkesin bildiği oyunlar işte

Alıntıyı görüntüle
Hocam banka işlerinden pek anlamıyorum +4 ne oluyor baktığımda diğerlerinden pek fark göremedim axes de var galiba sadece

Son düzenleme:

Honigfluss

80+ Bronze
Maximum var ama limit 2k annemin kartı maaşı yok yükseltemezmiyim babamın var ama o dolu şuanda

Ya da parça parça sitelerden taksitle alsak daha ucuza gelir mi çok vade farkı koymuşlar ya bide vatan sistemi ne kadar pahalıya satıyor bu düzeylerde bir sistemi bi tık düşüğüde olur hard oyun oynayan biri değilim genellikle ders vs. Ayriyetten rdr2 valo gtaV herkesin bildiği oyunlar işte

Hocam banka işlerinden pek anlamıyorum +4 ne oluyor baktığımda diğerlerinden pek fark göremedim axes de var galiba sadece
Eğer axess kart ile ödeme yaparsan atıyorum 2 taksit seçtin, üstüne 4 taksit de kampanyadan ekliyorlar fiyat değişmiyor. Vatan da peşin fiyatına max 3 taksit yapıyor ama bakayım bi.

Vatanda en uygun bunu buldum ama parça kalitesi kötü, gamegaraj daha iyi. Sen bana hangi kredi kartı ile kaç ay taksit yapacağını söyle ve max bütçeni taksitli fiyat olarak belirt

Son düzenleme:

Handle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Atakan AKTAŞ
Eğer axess kart ile ödeme yaparsan atıyorum 2 taksit seçtin, üstüne 4 taksit de kampanyadan ekliyorlar fiyat değişmiyor. Vatan da peşin fiyatına max 3 taksit yapıyor ama bakayım bi.

Vatanda en uygun bunu buldum ama parça kalitesi kötü, gamegaraj daha iyi. Sen bana hangi kredi kartı ile kaç ay taksit yapacağını söyle ve max bütçeni taksitli fiyat olarak belirt
Hocam monitörde var işin içinde her ay 2 k taksit ödeyebilirim 10 aya kadar olur ama bişey daha var bir bursa başvurdum en fazla 15 gün içinde belki de yarın bilmiyorum açıklanacak büyük ihtimalle olumlu sonuçlanır 10 ay boyunca 2k yatacak öyle olursa 4 k ya kadar çıkar bide şey var burs çıkarsa Şubat ayı ile bu ay beraber yatacak yani beklesek mi acaba yada sana zahmet vermez isem bi bu hali ile bir sistem bakalım ileride gene burs çıkarsa öbür türlü daha iyi bir sistem bakarız

Honigfluss

80+ Bronze
Hocam monitörde var işin içinde her ay 2 k taksit ödeyebilirim 10 aya kadar olur ama bişey daha var bir bursa başvurdum en fazla 15 gün içinde belki de yarın bilmiyorum açıklanacak büyük ihtimalle olumlu sonuçlanır 10 ay boyunca 2k yatacak öyle olursa 4 k ya kadar çıkar bide şey var burs çıkarsa Şubat ayı ile bu ay beraber yatacak yani beklesek mi acaba yada sana zahmet vermez isem bi bu hali ile bir sistem bakalım ileride gene burs çıkarsa öbür türlü daha iyi bir sistem bakarız
Tamam dc ver oradan yazarsın burs işin belli olunca

Top Bottom