Neler Yeni

Böyle Pc Topladım Artıları Eksileri Nelerdir Fazla Bilgim Yoktu Malesef

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,119
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa
knk çerkezköyde mi oturuyon sen
Hayır
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk çerkezköyde mi oturuyon sen

Kaliteli markalar seçmişsin. Sharkoona her ne kadar güvenmesem de piyasadaki çoğu dandik markadan daha iyi olduğunu söyleyenler var. Anakarta fazla para basma. Performans istiyosan gaming x gibi pahalı modellere yönelme. Fakat sisteminden anladığım kadarıyla sen her parçanın sınıfının en iyisi olmasından yanasın. Yanlış bir şey mi? Bence hayır. Çünkü benim sistemim de o şekilde :D standart bir 2070 super almak yerine Aorus 2060 super tercih ettim vs. en azından

Kaliteli markalar seçmişsin. Sharkoona her ne kadar güvenmesem de piyasadaki çoğu dandik markadan daha iyi olduğunu söyleyenler var. Anakarta fazla para basma. Performans istiyosan gaming x gibi pahalı modellere yönelme. Fakat sisteminden anladığım kadarıyla sen her parçanın sınıfının en iyisi olmasından yanasın. Yanlış bir şey mi? Bence hayır. Çünkü benim sistemim de o şekilde :D standart bir 2070 super almak yerine Aorus 2060 super tercih ettim vs. en azından kafam rahat.
Sendeki kasanın Fiyatı Ne Kadar ?

Son düzenleme:

Kearnes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
İbrahim Kaya
Hayır

Sendeki kasanın Fiyatı Ne Kadar ?
Ben monitör dahil taksitle 13.400 e almıştım. Şuan ekran kartından dolayı nerden baksan 16bin tl yi geçmiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,322
Üyeler
168,610
Son üye
aliblc
Top Bottom