Neler Yeni

Nasıl bir kasa almalıyım?

Küçük olmaktan çok mesh (yani delikli yapı) olmadığı içindir muhtemelen. 360mm sıvı soğutma ölçüsü anlamında fan anlamında değil. 240mm sıvı soğutmalar, kule tipleri her açıdan çok daha iyi olduğu için fazla tercih edilmiyor. Eğer ileride 1-2klık kule tipi soğutucunun soğutamayacağı bir işlemci alırsan 360mm desteğine ihtiyaç duyarsın
Kasanın sadece üst ve arkasında delikler var. Onun dışı ön ve yanlarında cam var. Parçalar konusunda herhangi bir değişiklik yapmak istemiyorum. Ayrıca bir sorum olacak, üst tarafta asus kasa atmış shoto onun kasası görünüş olarak çok hoşuma gitti fiyatı da güzel gibi, önerir misiniz onu?

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
n11'den Zoko Amiral DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Ben olsam o bütçede zoko dk471 miydi neydi onu alırım kalan parayada fanları değiştiririm sessiz ve hava akış değeri yüksek fan alırım 12 tane fan takma yeri var 360 mm desteği var 40cm ekran akrtı desteği var felaket olur
40cm ekran kartı desteği nasıl oluyor? Ekran kartım sığarmı buna

1726667944611.png

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Ben olsam o bütçede zoko dk471 miydi neydi onu alırım kalan parayada fanları değiştiririm sessiz ve hava akış değeri yüksek fan alırım 12 tane fan takma yeri var 360 mm desteği var 40cm ekran akrtı desteği var felaket olur
Bende beyaz versiyonu var mesela xfx merc 319 rx6900xt kasa ici 75 dereceyi gecmiyor kasanın stok hali ile dedigim gibi senin bütcen cok daha kaliteli fanlar takarsan felaket olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

40cm ekran kartı desteği nasıl oluyor? Ekran kartım sığarmı buna

Alıntıyı görüntüle
Sığar knk 40cm kart yok piyasada her karti destekliyo

Bende beyaz versiyonu var mesela xfx merc 319 rx6900xt kasa ici 75 dereceyi gecmiyor kasanın stok hali ile dedigim gibi senin bütcen cok daha kaliteli fanlar takarsan felaket olur

Fan olarak önerdiğin varmı

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ

Bak hatta benim kartkocaman ona rağmen kasada küçük kaldı o sebeple soğutması baya iyi kasanın ustune dedigim gibi fan alir eklersin artan paraya sıvı soğutma bile çekerksn kendine
IMG-20240909-WA0010.jpg

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kasanın sadece üst ve arkasında delikler var. Onun dışı ön ve yanlarında cam var. Parçalar konusunda herhangi bir değişiklik yapmak istemiyorum. Ayrıca bir sorum olacak, üst tarafta asus kasa atmış shoto onun kasası görünüş olarak çok hoşuma gitti fiyatı da güzel gibi, önerir misiniz onu?
Onun boyutu micro atx yani küçük diye gördüm. Senin dediğine göre sen atx istiyorsun.
Senin kasanın ön tarafı cam ise hava akışı o yüzden kötüdür zaten fanlar taze hava alamaz dışarıda

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
Fan olarak önerdiğin varmı
Knk onun icin bence bi konu aç sor daha iyi bilen arkadaşlar vardır ama onerim hava akışı yüksek ve kesinlikle sessiz falnalr al nzxt gibi markalardan zaten o dedigin diğer markalar 6 bin civari zaten bu kasa sadece 2 bin 4 binin 2 sine fan al kendine kalan 2 bine islemci soğutman iyi değilse frost commender al yada işlemci sogutucun iyise dhaa kaliteli kasa fanları al

Bak hatta benim kartkocaman ona rağmen kasada küçük kaldı o sebeple soğutması baya iyi kasanın ustune dedigim gibi fan alir eklersin artan paraya sıvı soğutma bile çekerksn kendineAlıntıyı görüntüle
Bu kart görebilecegin en büyük kartlardan bu arada 3 fanlı 3080ti falan var gainward bunun yaninda minicik kalıyo öyle bi kart düşün

Onun boyutu micro atx yani küçük diye gördüm. Senin dediğine göre sen atx istiyorsun.
Senin kasanın ön tarafı cam ise hava akışı o yüzden kötüdür zaten fanlar taze hava alamaz dışarıda
Microatx miş onu görmedim, Atx kasa lazım bana o halde

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Talat
Selam şu anki kullandığım kasayı değiştirmem gerekiyor ama parçalar uyumlu olurmu kasayla bilmiyorum. Parçaları aşağı yazıyorum. Nasıl bir kasa almam gerekiyor bu durumda? Ayrıca kasanın heryerden hava almasını sağlamak istiyorum, şuan ki kasamda ekran kartım aşırı derecede ısınıyor oyun oynarken.
  • Zotac GeForce RTX 3070 Ti AMP Holo 8GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı
  • Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 240mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
  • Sharkoon TK4 Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
  • Kingston 1TB NV1 NVMe Okuma 2100MB-Yazma 1700MB M.2 SSD (SNVS/1000G)
  • Kingston 16GB(2x8) Fury Beast RGB 3600mhz CL17 DDR4 Ram (KF436C17BBAK2/16)
  • Gigabyte B550 Gaming X V2 4733mhz(OC) RGB M.2 AM4 ATX Anakart
  • AMD Ryzen 5 5600X 3.70 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci (Tray,Fansız)
  • Gigabyte 750W P750GM 80+ Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
  • Seagate 2TB Barracuda 256MB 7200rpm (ST2000DM008) Harddisk

Fotoğraflar bu şekilde:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ön kapak cıkmıyormu kasanın.

Top Bottom