AM4 Sistemimi güncellemek için yardım

Öneriler tamamen estetik amaçlıdır Daha F/P olsun isterseniz ona görede bakabiliriz
Öncelik ile 3 adet Gpu bırakacağım fiyata göre karar verebilirsiniz
ancak en bğtçe dostu bu olacak
Ram olarak maalesef ucuz pek altarnetif bulunmuyor
Kasa olarak 2 seçenek koyacağım hangisi gözünüze güzel gelir bilemem
Fan olarak lianli yine öneririm genelde Cuma günleri incehesapta indirime giriyor takip edebilirsiniz ordan
Aio olarak LCD li bir model
Satıcılara dikkat etmekte fayda var
Öncelikle teşekkürler, kasalara göz gezdirmiştim lian li kasa olursa geri kalan ekosistemi de lian li dizmek güzel olur herhalde fakat ram samsung çipli.Soğutma olarak kasa lianli seçilmediği takdirde thermalright ın soğutmalarına bakıyordum lcd veya ledli.

Öncelikle teşekkürler, kasalara göz gezdirmiştim lian li kasa olursa geri kalan ekosistemi de lian li dizmek güzel olur herhalde fakat ram samsung çipli.Soğutma olarak kasa lianli seçilmediği takdirde thermalright ın soğutmalarına bakıyordum lcd veya ledli.
Kusura bakmayın ram için yanlış linki eklemişim
bu bütçede lian li ekosistem güzel olacaktır çoğu parça lian li olunca daha şık olacak karar sizin ancak
aynı şekilde görüntü için lian li sleeved kaablo bakabilirsiniz güzel durur

Kusura bakmayın ram için yanlış linki eklemişim
bu bütçede lian li ekosistem güzel olacaktır çoğu parça lian li olunca daha şık olacak karar sizin ancak
aynı şekilde görüntü için lian li sleeved kaablo bakabilirsiniz güzel durur
Lianli vision compakt ile ilgili buildlere baktım güzel gözüküyor dediğiniz gibi.Psu seçimini lianli yapıp ekstra hub bağlantılarından arınmak mantıklı geldi.Ek olarak bu kasanın yukarı paneli mesh olanı galiba satışta yok bu durumda soğutucuyu revers blade fanlar ile yana montajlamak gerekiyor.Alt taraf için yine 3 adet revers fan.Exst olarak ise 2 adet standart fan oluyor gibi.Mesh olanı olsa soğutucuyu yukarıya montajlayıp yan panele 3 adet revers fan, exst yine aynı olacak şekilde alt paneli boş bırakabilirdim.

Lianli vision compakt ile ilgili buildlere baktım güzel gözüküyor dediğiniz gibi.Psu seçimini lianli yapıp ekstra hub bağlantılarından arınmak mantıklı geldi.Ek olarak bu kasanın yukarı paneli mesh olanı galiba satışta yok bu durumda soğutucuyu revers blade fanlar ile yana montajlamak gerekiyor.Alt taraf için yine 3 adet revers fan.Exst olarak ise 2 adet standart fan oluyor gibi.Mesh olanı olsa soğutucuyu yukarıya montajlayıp yan panele 3 adet revers fan, exst yine aynı olacak şekilde alt paneli boş bırakabilirdim.
Üst taraf temperli olarak geliyor ama yanında isteğe göre değiştirmek için mesh panel de geliyor incelemelere bakabilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,955
Üyeler
187,272
Son üye
mimijr21
Geri