Neler Yeni

Boynuma bişey oldu. Lütfen YARDIM

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Takribi 2 saat önce spora gitmiştim. Omuz-Bacak günüydü. Fazla ısınmadım ve overhead shoulder press girdim. Bi anda boynumdan kürek kemiği tarafına doğru çarpıldım. Bırakıp eve geldim. Hawking gibi duruyorum. Kıpırdatmıyor. Bilen varsa ne olmuştur. Ne yapmalıyım

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,165
İsim
Turuncu Keskin
Takribi 2 saat önce spora gitmiştim. Omuz-Bacak günüydü. Fazla ısınmadım ve overhead shoulder press girdim. Bi anda boynumdan kürek kemiği tarafına doğru çarpıldım. Bırakıp eve geldim. Hawking gibi duruyorum. Kıpırdatmıyor. Bilen varsa ne olmuştur. Ne yapmalıyım
Doktora görün ?

burak9956

80+ Bronze
gerçekten ciddi bir şey olduğunu düşünüyorsan acile gidip röntgen çektir, burda kimse teşhis koyamaz.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
sağlık konusunda niye foruma başvuruluyor anlamıyorum,gitsene dostum doktora sanki kardan yollar kapalı da ulaşım sağlayamıyorsun

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
yiğit karaca
hocam doktordan başkasının sçzüne güvenmeyyin ben pc başından sizin tomografinizi çekemem

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
boyun fıtığı vs olabilirsin ciddi bişey en yakın zamanda hastaneye git

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyvallah. Belki yaşayan veya bilgisi olan vardır diye sordum. Doktora gitmem zor görünüyor. Yarın gecmezse giderim

TahinPekmez

80+ Silver
kas gevşetici vurdur

şahin doğan

80+ Platinum
Muayene ücreti 200 TL! Şöyle konuları gördükçe artık insanların kafalarının da geriye doğru gittiğini iyice anladım.

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Muayene ücreti 200 TL! Şöyle konuları gördükçe artık insanların kafalarının da geriye doğru gittiğini iyice anladım.
Kanka belki yaşayan bilen birisi vardır ve ne olabileceğini söyler diye actım. Belki geçicidir. Neden bu agresiflik

şahin doğan

80+ Platinum
Kanka belki yaşayan bilen birisi vardır ve ne olabileceğini söyler diye actım. Belki geçicidir. Neden bu agresiflik
Ortada agresiflik yok. Siz durumu mantıklı bir kafa ile düşünmeye başlarsanız bu durumda haklı olan tek kişinin ben olduğumu anlarsınız.
Sağlık ile ilgili bir durum bu. 2 kişide aynı olay olursa sonuçları da aynı olacak diye bir şey yok.
Kalkıp doktora veya sağlık ocağına gitmeniz gereken bir durumda, doktorun bile sadece bakarak ne olduğunu bilmeyeceği bir durumda forumda konu açıyorsunuz.
Kendi adınıza mantıklı olan seçeneği düşünüp hareket etmiyorsunuz. Bu durumda size nasıl bir cevap vermemi bekliyorsunuz ?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hemen acile git boyun bölgesi sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular