Hocam bilmem ama numlock kullanmıyosan %80 klavye bakBoyutu kısa ancak bütün tuşlar olan klavye var mı?
numlock olan bir klavye arıyorum ama normal klavyelerden biraz daha kısa boylu olmalı çantaya sığmıyor derdim oHocam bilmem ama numlock kullanmıyosan %80 klavye bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
tuşları yakın klavyelere bakabilirsin
Hocam dediğim gibi tuşları arasında boşluğu az olan tuşları yakın olan klavyelere bak mağlesef model bilmediğimden söyleyemiyorumnumlock olan bir klavye arıyorum ama normal klavyelerden biraz daha kısa boylu olmalı çantaya sığmıyor derdim o
link var mıHocam o kadar tusun sigmasi icin mecbur buyuk olacak Eger isterseniz %75 klavye bakabilirsiniz islevsiliginden birsey kaybetmezsiniz. Daha kucuk olsun derseniz %60 var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Numlock kullanmiyorsan zaten %75 al bence.
ayrı ayrı olmasın dedim bu tarz bir şey lazım sizce bunu almalı mıyım?Klavyeyi çantaya koymak gibi bir derdiniz var ise ben sizin yerinizde olsam %60 veya %75 bir klavye alıp yanına da şu numpad klavyesini alırdım ve sorunumu çözerdim
Hocam butceye ve isteklerine gore degisir ama ornek olarak:link var mı
Ben şahsen bu bütçede bu klavyeyi almazdım, yurt dışı sıkıntı olmaz derseniz E-YOOSO Z686 alabilirsiniz hotswap olması da cabasıayrı ayrı olmasın dedim bu tarz bir şey lazım sizce bunu almalı mıyım?