kardesım t? mı gecıyorsun hergun su forumda boy meselesı gormek zorundamıyız dırek boyla alakalı soruları kapayın admınler yeter hergun aynı muhabbet ya 2.50 olurssun kardesım sultan kosenle yarısırsın15 yaşındayım boyum 198 daha ne kadar uzar tahmini
yok hocam o anlamda degıl ılk forumun oldugu ıcın t? gectıgını dusundum cunku hergun forumda bu konu 2 3 kez acılıyor o yuzden onun harıcınde cıddıyse buyuk ıhtımalle 2.20 olursun bı basketbolcu var rezon elezaj onunla aynı orantılısın oda bu yaslarda senın boylarındaydı basketbola ılgın varsada dırek yonelReis moralini bozduysam kusura bakma uzaması beni çok rahatsız ediyor ondan dolayı konu actim
Sultan Kösenle yarışırsın bu gidişle .15 yaşındayım boyum 198 daha ne kadar uzar tahmini
tovbe de usta allah korusun baya canımı sıkıyo ama bazenSultan Kösenle yarışırsın bu gidişle .
İnşallah daha uzamaz fazla uzun olman iyi olmaz sağlık açısından.
Boyun 2 metreyi rahat geçer.
basket başla sen15 yaşındayım boyum 198 daha ne kadar uzar tahmini
aktif olarak oynuyorumbasket başla sen
prof olman çok yüksek ihtimal fiziğine önem ver gerisi geliraktif olarak oynuyorum
prof olman çok yüksek ihtimal fiziğine önem ver gerisi gel
fizik konusunda zayıfım boya göre 82 kiloyumprof olman çok yüksek ihtimal fiziğine önem ver gerisi gelir
yağ oranın azsa normal ama fark yaratmak için kas kütlesi koyman lazım çünkü yaş kitlene göre baya baya uzunsunMesaj otomatik birleştirildi:
fizik konusunda zayıfım boya göre 82 kiloyum