Pablo Emilio Escobar
80+ Bronze
Arkadaşlar Yaşım 16 Boyum 1,68 çok kısa olduğumu düşünüyorum(Yaşıtlarıma göre) Hastaneden Randevu alırken hangi bölüm için almalıyım?
Hocam babam 1,60 Annemde o civarlardaçocuk doktoruna gitsen yeterli bu arada boy yaşa göre değil ailen kısa ise maalesef kısa kalınıyor ebeveynlerin boyları kaç
Genlerinde kisa boyluluk dominant yani senin icin normalite buHocam babam 1,60 Annemde o civarlarda
Boyun kısa ama çok kısa denilemez, normalin biraz altı sadece. Ben 15 yaşındayım 1,71'im.Arkadaşlar Yaşım 16 Boyum 1,68 çok kısa olduğumu düşünüyorum(Yaşıtlarıma göre) Hastaneden Randevu alırken hangi bölüm için almalıyım?
Hocam vallahi kendimi kötü hissediyorum bari 1,75 Civarlarında olsaydımGenlerinde kisa boyluluk dominant yani senin icin normalite bu
Yani spor falanla 2-3sm buyumek mumkun 1.73 olma sansin varHocam vallahi kendimi kötü hissediyorum bari 1,75 Civarlarında olsaydım
Allah sabır versin hocambence kısa değilsin 2003 lüyüm 160ım
17 yım 177 15 de 174 düm 2 senede 3cm uzadimBoyun kısa ama çok kısa denilemez, normalin biraz altı sadece. Ben 15 yaşındayım 1,71'im.
Hocam internetten videolarını izledim eklem yerlerimiz 16 veya 17 Yaşlarında kapanıyormuş.ondan sonra boy daha uzamasmış.Doktora gitsem eklem yerlerim kapanmadıysa bi ek vitamin, ilaç,spor tavsiyesi fln olur mu?Yani spor falanla 2-3sm buyumek mumkun 1.73 olma sansin var
dayı amca çekilebiliyor ama çok bir etkisi olmaz büyük ihtimal olabileceğiniz max boylara yaklaşmışsınız 2-3 cm daha belki uzarsınızHocam babam 1,60 Annemde o civarlarda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fakat aileden anne babadan başka kimseye çekme şansımız var mı?
Ben ortaokulda yaklaşık 1,50'ydim 8. sınıfa kadar. Şu an lise 2 yim 1.71-72'yim17 yım 177 15 de 174 düm 2 senede 3cm uzadim