DOKTOR🥼
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,015
17Yas kaç hocam?
17Yas kaç hocam?
Maşallah hocam bu yaşta bu boy Allah herkese nasip etsin
Reis dedigim gibi sikinti buyuk arkadaslarim arasinda uzun gorunuyorum ayakkabi sorunu ayri sorunMaşallah hocam bu yaşta bu boy Allah herkese nasip etsin
Hocam bence en ideal 1,80Reis dedigim gibi sikinti buyuk arkadaslarim arasinda uzun gorunuyorum ayakkabi sorunu ayri sorun
BencedeHocam bence en ideal 1,80
Endokrinoloji Polikliniği.Arkadaşlar Yaşım 16 Boyum 1,68 çok kısa olduğumu düşünüyorum(Yaşıtlarıma göre) Hastaneden Randevu alırken hangi bölüm için almalıyım?
erkeklerin genelde dayilarindan gelir genetigi benim dayilarimin boyu 175-185 arasi yas 15 177 boyumHocam babam 1,60 Annemde o civarlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fakat aileden anne babadan başka kimseye çekme şansımız var mı?
Ne yazık ki boyunuz tamamen anne babadan gelme oluyor.Hocam babam 1,60 Annemde o civarlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fakat aileden anne babadan başka kimseye çekme şansımız var mı?
Hocam internetten baktım. Ortopedi alanı diyor ama anlamadımEndokrinoloji Polikliniği.
Maalesef öyle bir zorunluluk yok amca dayi baba anne herkesden dominant gen olarak gele bilirerkeklerin genelde dayilarindan gelir genetigi benim dayilarimin boyu 175-185 arasi yas 15 177 boyum
Allaha şükürler olsun baba tarafı full kısaMaalesef öyle bir zorunluluk yok amca dayi baba anne herkesden dominant gen olarak gele bilir
ebeveynlerininiz boyu kaçerkeklerin genelde dayilarindan gelir genetigi benim dayilarimin boyu 175-185 arasi yas 15 177 boyum
Baba 1,60 Annede o civarlardaebeveynlerininiz boyu kaç