Neler Yeni

Boyum için hangi bölüme gitmeliyim?

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam internetten baktım. Ortopedi alanı diyor ama anlamadım
Değil.
Amcamın kızı da sizinle aynı durumdaydı. Bu sebeple Çocuk Hastalıkları Polikliniğine gitti ve orası da Endokrinoloji Polikliniği'ne sevk etti.
Uzun süren araştırmalar, muayeneler sonucu kızda büyüme hormonu eksikliği çıktı ve tedaviye başladı.
Yanlış hatırlamıyorsam şu an her akşam kendine iğne vuruyor.

Değil.
Amcamın kızı da sizinle aynı durumdaydı. Bu sebeple Çocuk Hastalıkları Polikliniğine gitti ve orası da Endokrinoloji Polikliniği'ne sevk etti.
Uzun süren araştırmalar, muayeneler sonucu kızda büyüme hormonu eksikliği çıktı ve tedaviye başladı.
Hocam bende D3,Demir eksikliği var o etki eder mi?

Rulep

80+ Gold
Değil.
boyu 168 olan birisine vermiyorlar o iğneleri galiba 160 altındakiler için o ailesine göre bakıldığında hemen olması gereken boyda eksiklik olamaz

Hocam ben doktor değilim. :ROFLMAO: Kuzenim böyle bir durumda olduğu için az çok bir şey biliyordum ve konuya dahil olmak istedim.
Yapabileceğiniz tek şey doktora görünmek.
Hocam şimdi randevu almayı düşünüyorum fakat ortopedi mi? yoksa Endokrinoloji ye mi alsam bilemiyorum?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Genlerinde kisa boyluluk dominant yani senin icin normalite bu
Hocam yanlış bilgilendirme yemeni istemiyorum ama fakat ve lakin, tam kapsamlı bir aile genomu çıkarılmadan ve çevre faktörleri hesaplanmadan bilinemez:')

Çocuk doktoruna gidebilir o da endokrinolojiye yönlendirebilir.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Hocam bende 15 yaşındayım 1. 90 ım doktora gitmeme gerek var mı?

Top Bottom