evet hocam.4.sınıf dediğin ilkokul mu
Ben bugün 16 yaşıma girdim ve 15 yaşımdan beri boyum 175'te takılı kaldı. Sanırım daha uzamayacağım. Tamamen şansa bağlı hangi yaşta duracağı diye düşünüyorum.Arkadaşlar aranızda veya çevrenizde aniden boy atan oldu mu? Olduysa kaç cm uzadı? Bende 17 yaşındayım bu aralar hızlı uzamaya başladım
Sen normalsin onlar çok uzunyıllardır 175im.ben niye uzamıyorum yaw
teşekkür ederimSen normalsin onlar çok uzun
Özellikle son zamanlarda olan bir muhabbet bu. Eski insanlara bakarsan zaten çoğu erkeklerin 170 altı çoğu. Sanki 170 olanlar bir şey başaramaz erkek değilmiş gibi yansıtılıyor. Bu tabii ki sosyal medyada prim muhabbetine döndü. Laf atsan like alıyorsun savunsan gene like. Yani kısacası insan boyunu değil de fiziğini seçebilir. Olduğun boydaki en iyi fiziği inşa etmek her şey den önemli. 175 sağlam fizikli birisi ile 190 sıska birisi arasında çok fark var. Tabii belki yaştan dolayı fazla takıyorsun hayatın içine girince bir nebze anlarsın ne kadar boş muhabbet olduğunu. Örneğin Furkan er ve Harun 1453 boyları birisi 170 birisi 173. Çok söylenecek söz varda okumaya üşenirsin diye burda kesiyorumteşekkür ederim
1.95En uzun ben miyim 1.90 xd
hangi metreyle ölçtünüz biraz abartılı sanki4. sınıfta 165 falandım şuan lise sondayım 187yim. Uzamam çok yavaşladı mesela.