Bozuk Görüntü hatası

MetheFor

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
23
Arkadaşlar sadece lol üzerinde olan bir hata değil. Discord olsun başka uygulamalar olsun kısaca exe uzantılı hemen hemen her şeyde aynı sorun ile karşılaşmaktayım.
Denediğim yollar =(ve aynı hatayı alanlar için çözümler)
-
Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak, Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC / SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız. Sistem taraması %100 olunca bilgisayarınızı yeniden başlatarak durumu kontrol ediniz.
-Sorunun devam etmesi durumunda, Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
- Auto dll indirip system dosyalarının dll'lerini düzeltme.
- Temiz önyükleme (Denemedim)
-DirecXt tekrar düzenli bir şekilde yükleme (Ne alaka bilmiyorum ama çözüm olarak öne sürülmüştü )

Diğer bir yöntem ise güvenli mod da çalıştırıp öne sürülen öneriler. Fakat bunların hiç biri bana yardımcı olmadı. Aynı sorun ile karşılaşmış olan var ise belirtip yardımcı olursanız sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,687
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri