Bozulan 5600X tamir edilir mi?

skyline94

80+
Reaksiyon skoru
3
Herkese selam. Kasayı temizlerken işlemciyide temizleyeyim yeni macun süreyim dedim. Ama soğutucu bloğa yapışmış işlemci ve çekerken blokla birlikte geldi. Ayırmaya çalışırken resimdeki araya bıçak soktum. Tam arası neresi bilemedim blokla işlemcinin. Bıçakla ayırdım ve geri taktığımda açılmadı PC. Aynı gün bilgisayarcıya götürdüm donanımları test ettim sorun işlemcide dedi abi. Acaba tamir olurmu dersiniz? Hepsiburada'dan almıştım ve garantisi bitti 2021'de almıştım sanırım.
Galiba resimde kırmızı çizgiyle gösterdiğim yeşil yüzeyle gri kısmın tam arasına bıçak soktum sanırım.

Ekler

• format_webp.webp
    format_webp.webp
    8.7 KB · Hit: 21
Tamir edileceğini snamıyorum hocam. Edilsebile büyük ihtimalle işlemcinin sıfırı kadar para alırlar

işlemci fotosu nerede? ne alemde işlemci? ayrıca bıçak sokularak tamir nerede edildiği görülmüş? bilmiyorsanız bir bilene verin ya da danışın el yatkınlığın varsa.

Herkese selam. Kasayı temizlerken işlemciyide temizleyeyim yeni macun süreyim dedim. Ama soğutucu bloğa yapışmış işlemci ve çekerken blokla birlikte geldi. Ayırmaya çalışırken resimdeki araya bıçak soktum. Tam arası neresi bilemedim blokla işlemcinin. Bıçakla ayırdım ve geri taktığımda açılmadı PC. Aynı gün bilgisayarcıya götürdüm donanımları test ettim sorun işlemcide dedi abi. Acaba tamir olurmu dersiniz? Hepsiburada'dan almıştım ve garantisi bitti 2021'de almıştım sanırım.
Galiba resimde kırmızı çizgiyle gösterdiğim yeşil yüzeyle gri kısmın tam arasına bıçak soktum sanırım.
işlemci zor bozulur zor tamir edilir tamiri pahalı olur yeni işlemci bakmanız daha iyi

İslemcinizi sökerken bilgisayarı açın ısıtın açılmıyor ise fön ile yakın gitsin bu islemcilere çektirdiğiniz zulum nedir a

Bidahaki sefere vinç çağırın biçakla zor olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,627
Üyeler
185,137
Son üye
Asim9
Geri