Neler Yeni

Brave Browser Kullanıcı Deneyimi ve Öneriler

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
umut doyuran
Selamlar herkese , brave kullanan var mı , varsa deneyimleri nasıl ve kullanırken yapmam gereken ayarlar veya önerebileceği eklentiler var mıdır ?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Benim için artıları: Sade ve kullanışlı arayüzü, stok halde gelen reklam engelleyicinin yeterli oluşu, Chromium tabanlı olduğundan Google Chrome eklentilerini sorunsuz kurabilme avantajı, hem masaüstü hem mobil versiyonlarının stabil çalışması ve senkronize edebilme.

Öneriler için TP'den bir rehber:

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
umut doyuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim için artıları: Sade ve kullanışlı arayüzü, stok halde gelen reklam engelleyicinin yeterli oluşu, Chromium tabanlı olduğundan Google Chrome eklentilerini sorunsuz kurabilme avantajı, hem masaüstü hem mobil versiyonlarının stabil çalışması ve senkronize edebilme.

Öneriler için TP'den bir rehber:
Çok teşekkür ederiim

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
Kullanıyorum çok memnunum opera chrome'dan vs. bana göre çok daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
umut doyuran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıyorum çok memnunum opera chrome'dan vs. bana göre çok daha
Passaword uygulaması falan kullandığım için bana daha çok güvenlik önemli o yüzden brave geçmeyi planlıyorum genellikle öneriyorlar zaten bakalım.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kazandığın parayı benim gibi yayıncılara bağışlayabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Selamlar herkese , brave kullanan var mı , varsa deneyimleri nasıl ve kullanırken yapmam gereken ayarlar veya önerebileceği eklentiler var mıdır ?
Uzun süredir kullanıyorum reklam engelleyicisi,Chrome eklentilerinin sorunsuz çalışması,Brave Ödülleri,TOR Browser gibi artıları var

uydu3

80+ Silver
Kullanıyorum güvenlik gizlilik olarak en bilindik tarayıcılardan tor ile sekme açabiliyorsun kullandıkça bat kazanıyorsun batın değerine göre kazanç değişiyor ama şu an bat değeri düşük mesela çok fazla bat geliyor dönüştürmüyorum 20 bat vs kazandım bu ay btc düzelirse bat genelde 1 dolar civarı görüyor kazancı gayet iyi zaten şu an bile 7-8 dolar ediyor

Juiclair0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
umut doyuran
Kazandığın parayı benim gibi yayıncılara bağışlayabilirsin
İyi yayınlarr
Mesaj otomatik birleştirildi:

@tümen @Ziona @ARTIK FAN DEĞİLİM brave indirelimde kazandıgımız parayı canere atalım ?
gajsbdkhasdjbasdü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanıyorum güvenlik gizlilik olarak en bilindik tarayıcılardan tor ile sekme açabiliyorsun kullandıkça bat kazanıyorsun batın değerine göre kazanç değişiyor ama şu an bat değeri düşük mesela çok fazla bat geliyor dönüştürmüyorum 20 bat vs kazandım bu ay btc düzelirse bat genelde 1 dolar civarı görüyor kazancı gayet iyi zaten şu an bile 7-8 dolar ediyor
ilginçmişş

Juiclair0

80+ Silver

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
ben 5 6 ay öncr kullanmıştım biriktirdiğim batlarım bir anda yok olmuştu hala boyle sorunlar varmı bilmiyorum ama bence en iyi tarayıcı opera gx

Top Bottom