umutdoyuran
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Selamlar herkese , brave kullanan var mı , varsa deneyimleri nasıl ve kullanırken yapmam gereken ayarlar veya önerebileceği eklentiler var mıdır ?
Çok teşekkür ederiimBenim için artıları: Sade ve kullanışlı arayüzü, stok halde gelen reklam engelleyicinin yeterli oluşu, Chromium tabanlı olduğundan Google Chrome eklentilerini sorunsuz kurabilme avantajı, hem masaüstü hem mobil versiyonlarının stabil çalışması ve senkronize edebilme.
Öneriler için TP'den bir rehber:
Rehber: Brave İnternet Tarayıcısı
Brave açık kaynak kodlu, Chromium üzerine inşa edilmiş web tarayıcı yazılımı. Brave Software firmasınca geliştirilmekte olan Brave, gizlilik odaklı bir tarayıcı olmayı hedeflerken; bu yolda çevrimiçi reklamları ve kullanıcıları takip edebilen çeşitli betikleri harici bir eklentiye ihtiyaç...www.technopat.net
Passaword uygulaması falan kullandığım için bana daha çok güvenlik önemli o yüzden brave geçmeyi planlıyorum genellikle öneriyorlar zaten bakalım.Kullanıyorum çok memnunum opera chrome'dan vs. bana göre çok daha
Uzun süredir kullanıyorum reklam engelleyicisi,Chrome eklentilerinin sorunsuz çalışması,Brave Ödülleri,TOR Browser gibi artıları varSelamlar herkese , brave kullanan var mı , varsa deneyimleri nasıl ve kullanırken yapmam gereken ayarlar veya önerebileceği eklentiler var mıdır ?
@tümen @Ziona @ARTIK FAN DEĞİLİM brave indirelimde kazandıgımız parayı canere atalım ?Kazandığın parayı benim gibi yayıncılara bağışlayabilirsin
İyi yayınlarrKazandığın parayı benim gibi yayıncılara bağışlayabilirsin
gajsbdkhasdjbasdü
ilginçmişşKullanıyorum güvenlik gizlilik olarak en bilindik tarayıcılardan tor ile sekme açabiliyorsun kullandıkça bat kazanıyorsun batın değerine göre kazanç değişiyor ama şu an bat değeri düşük mesela çok fazla bat geliyor dönüştürmüyorum 20 bat vs kazandım bu ay btc düzelirse bat genelde 1 dolar civarı görüyor kazancı gayet iyi zaten şu an bile 7-8 dolar ediyor
Niye ?
Yayıncı olm adam podcast için mikrofon alır en kötü.Niye ?
ben 5 6 ay öncr kullanmıştım biriktirdiğim batlarım bir anda yok olmuştu hala boyle sorunlar varmı bilmiyorum ama bence en iyi tarayıcı opera gxSelamlar herkese , brave kullanan var mı , varsa deneyimleri nasıl ve kullanırken yapmam gereken ayarlar veya önerebileceği eklentiler var mıdır ?