Brave Browser Kullanıcı Deneyimi ve Öneriler

Reaksiyon skoru
49
Selamlar herkese , brave kullanan var mı , varsa deneyimleri nasıl ve kullanırken yapmam gereken ayarlar veya önerebileceği eklentiler var mıdır ?

Benim için artıları: Sade ve kullanışlı arayüzü, stok halde gelen reklam engelleyicinin yeterli oluşu, Chromium tabanlı olduğundan Google Chrome eklentilerini sorunsuz kurabilme avantajı, hem masaüstü hem mobil versiyonlarının stabil çalışması ve senkronize edebilme.

Öneriler için TP'den bir rehber:

Benim için artıları: Sade ve kullanışlı arayüzü, stok halde gelen reklam engelleyicinin yeterli oluşu, Chromium tabanlı olduğundan Google Chrome eklentilerini sorunsuz kurabilme avantajı, hem masaüstü hem mobil versiyonlarının stabil çalışması ve senkronize edebilme.

Öneriler için TP'den bir rehber:
Çok teşekkür ederiim

Kullanıyorum çok memnunum opera chrome'dan vs. bana göre çok daha iyi

Kazandığın parayı benim gibi yayıncılara bağışlayabilirsin

Selamlar herkese , brave kullanan var mı , varsa deneyimleri nasıl ve kullanırken yapmam gereken ayarlar veya önerebileceği eklentiler var mıdır ?
Uzun süredir kullanıyorum reklam engelleyicisi,Chrome eklentilerinin sorunsuz çalışması,Brave Ödülleri,TOR Browser gibi artıları var

Kullanıyorum güvenlik gizlilik olarak en bilindik tarayıcılardan tor ile sekme açabiliyorsun kullandıkça bat kazanıyorsun batın değerine göre kazanç değişiyor ama şu an bat değeri düşük mesela çok fazla bat geliyor dönüştürmüyorum 20 bat vs kazandım bu ay btc düzelirse bat genelde 1 dolar civarı görüyor kazancı gayet iyi zaten şu an bile 7-8 dolar ediyor

Kazandığın parayı benim gibi yayıncılara bağışlayabilirsin
İyi yayınlarr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@tümen @Ziona @ARTIK FAN DEĞİLİM brave indirelimde kazandıgımız parayı canere atalım ?
gajsbdkhasdjbasdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıyorum güvenlik gizlilik olarak en bilindik tarayıcılardan tor ile sekme açabiliyorsun kullandıkça bat kazanıyorsun batın değerine göre kazanç değişiyor ama şu an bat değeri düşük mesela çok fazla bat geliyor dönüştürmüyorum 20 bat vs kazandım bu ay btc düzelirse bat genelde 1 dolar civarı görüyor kazancı gayet iyi zaten şu an bile 7-8 dolar ediyor
ilginçmişş

ben 5 6 ay öncr kullanmıştım biriktirdiğim batlarım bir anda yok olmuştu hala boyle sorunlar varmı bilmiyorum ama bence en iyi tarayıcı opera gx

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,515
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri